6 Kos híresség, akik lángra lobbantották a szívünket - ifaktor
Kourtney Kardashian napszemüvegben, vastag lánccal, fekete ruhában pózol
A tűzjegy a szenvedélyességéről és impulzív viselkedéséről ismert. A Mars által uralt Kos az a jegy, amelyik előbb cselekszik, minthogy gondolkodna. A bátorság, az őszinteség, az önbizalom és a kalandvágy mind-mind tipikus tankönyvi Kos-vonások. Tűz jegyű társaihoz, az Oroszlánhoz és a Nyilashoz hasonlóan a Kos is ritkán képes egyetlen dologhoz vagy személyhez kötődni.


A Kos kardinális jegy, valami hatalmas dolog kezdetét szimbolizálja. Egy Kos ritkán lép be észrevétlenül egy szobába, és tüzes személyiségüknek köszönhetően könnyedén irányítanak másokat.

A Kos hírességek tökéletesen tudják kezelni a hírnévvel járó dolgokat. Képesek lépést tartani azzal, amit a világ rájuk zúdít, és közben egyedi személyiségük sértetlen marad.

Az alábbi sztárokért mindannyian rajongunk, és persze egy cseppet sem lepett meg minket, hogy ebben a csillagjegyben születtek.

Kourtney Kardashian

A Kosok arról híresek, hogy kiemelkedően bátrak, és nem félnek új dolgokat kipróbálni. Kourtney már eddig is bebizonyította, hogy elég sok trükk van a tarsolyában, és ezeket kihasználva olyan műsorokkal szórakoztatta a világot, mint a Kourtney & Kim Take Miami és a Kourtney and Kim Take New York, valamint az egyre növekvő, Poosh nevű életmódmárkájával is levette a lábáról az egész világot.

Fergie

Fergie a hírnévhez és szakmai elismeréshez vezető útja nem volt olyan könnyű. Ez az út tele volt megszakításokkal, drogproblémákkal és rengeteg melléfogással, de sosem adta fel. A Black Eyed Peas egykori tagja megküzdött a metamfetamin-függőséggel, egy válással, egy sikertelen visszatérő albummal és még sok mással, de rendíthetetlen önbizalma tette azzá, aki ma, egy Grammy-díjas hírességé.

Jackie Chan

Az akciósztároknak teljes mértékben a reflexeikre kell hagyatkozniuk, csak a saját képességeikre számíthatnak, hogy biztonságban legyenek, miközben halálmegvető mutatványokat hajtanak végre. Az Oscar-díjas színész nem csak vicces és szerethető, de arról is ismert, hogy a legtöbb, ha nem minden mutatványát maga csinálja, ez pedig joggal tette őt legendává a harcművészetek és a filmipar világában.

Seth Rogen

Seth Rogen nagyrészt mint füves komikus ismert, mivel a marihuána sok korai munkájában nagy szerepet játszik. Bizonyos értelemben megelőzte a korát, hiszen nem csak a füvön viccelődött, hanem normalizálta is a használatát, és úttörő volt a legalizálásáért folytatott küzdelemben. Kos jegyűként Rogen kiáll azért, amiben hisz, és keményen dolgozik a különböző ügyek támogatásán, amelyek közel állnak a szívéhez.

Jim Parsons

Az imádnivaló színész számára a nagy áttörést az Agymenők című sorozat egyik főszerepe hozta el. A sorozat futásának felénél Parsons megtette azt a merész lépést, hogy elárulta élete legnagyobb titkát. A hozzá legközelebb állóknak már korábban elmondta, és úgy döntött, hogy megosztja a hírt a nagyvilággal is. A Kosok nem félnek elmondani az igazat, még akkor sem, ha az nehéz. Könnyebb lett volna, és talán még a karrierje szempontjából is "jobb" lett volna (egyesek szerint), ha életének ezt a részét titokban tartja, de tudta, hogy másoknak is segít, ha megosztja, hogy a saját neméhez vonzódik.

Paul Rudd

A komikusoknak talán minden más kreatív elménél gyorsabban kell tudniuk reagálni mindenre, ami körülöttük történik. Minden kétséget kizáróan azok a legjobb komikusok, akik nem gondolkodnak át mindent ezerszer. A Kosok olyan természettel rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy tétovázás nélkül cselekedjenek, és csak úgy belevágjanak bármibe, amihez kedvük szottyan. A kortalan és nagyon szexi Paul Rudd már korábban is megmutatta ezeket a tulajdonságokat, melyek sokat segítettek neki abban, hogy csillogó karriert fusson be humoristaként.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!