Figyelem! Ha Kos vagy, ez vár rád 2022-ben - ifaktor
Figyelem! Ha Kos vagy, ez vár rád 2022-ben
Míg a Kos szülöttek előreláthatólag jól teljesítenek majd a munkában, addig a szerelmi életükben érdemes felkészülniük a kisebb nagyobb zökkenőkre.


A Kos csillagjegyű emberek ambiciózusak, magabiztosak, bátrak és jók a szervezésben, ezért 2022-ben az áldozatos munkájuk meghozza gyümölcsét. Ez az év szerencsés a csillagjegy szülöttjeinek, amennyiben nem engedik, hogy a stressz és a halogatás átvegye az uralmat felettük.

De vegyük sorra, hogy az élet különböző területein mire számíthatnak idén.

Karrier

A Kosok jól fognak teljesíteni a munkahelyükön. Ha saját vállalkozást vezetnek, amíg éberek maradnak, minden rendben lesz. Az év vége felé lehet egy kis visszaesés a vállalkozásukban, de ez sem fogja padlóra küldeni őket. Irodai környezetben a Kosok az ötleteik és a szorgalmuk miatt kiválóan fognak boldogulni.

Szerelem

Sajnos érdemes felkészülni a zökkenőkre, mivel a Kosok túlságosan is elkötelezettek lesznek a munkájuk iránt, és a stressz miatt nem feltétlenül kezelik túl jól a felmerülő problémákat. Szükségük van arra, hogy időt szánjanak a partnerükre, hogy a szerelmi életükben ki ne aludjon a tűz. Fontos, hogy meghallgassák kedvesüket, mielőtt válaszolnak, mert a szavaik bántóbbak lehetnek, mint gondolnák. Ha egyedülálló vagy, talán megismered a nagy Ő-t, de csak lassan a testel, érdemes lépésről lépésre haladni.

Pénz

A pénz a Kosok egyik szerelme, amiért egyébként nagyon keményen meg is dolgoznak. Pénzügyileg rendben lesznek mindaddig, amíg nem kezdenek el teljesen felesleges dolgokat vásárolgatni. Egy-két luxuscikk megvétele még rendben van, de nem szabad engedni, hogy elszaladjon a Kosokkal a ló, pláne nem felélni az összes megtakarításukat.

Egészség

Fizikailag némi hátfájás várható, ami a munka közbeni testtartásából adódhat. Kicsit változtatniuk kell, hogy kevesebb stressz érje őket, mert ez befolyásolhatja a magánéletüket és a szakmai életüket is. Igyekezzenek senkire sem ráförmedni, mert az olyan vitához vezethet, amelyet könnyen megkerülhettek volna, ráadásul hosszútávú következményeket is vonhatnak maguk után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!