Minden, amit tudnod kell a Kos szezonról - ifaktor
Kos csillagjegy tetoválás
Függetlenség, újrakezdés és remény. A Kos-szezonban felszínre tör a belső harcos énünk, és ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy végre új dolgokba kezdjünk.


A Kos kardinális, céltudatos jegy, ami mindannyiunkból kihozza a rettenthetetlen úttörőt. A tűzjegyek egyikeként a Kosokat a szenvedély és a bátorság jellemzi, és mindig impulzívan cselekednek.

Akár van Kos-állás a születési horoszkópodban, akár nincs, minden csillagjegy érzi a Kos-energia hatását, amikor a Nap áthalad e jegy határain. Íme minden, amit erről az időszakról érdemes tudni.

Hogyan hat rád a Kos szezon?

A Kos szezon kezdete egyben az asztrológiai újév dátuma is, így itt az ideje, hogy felfrissítsd az újévi célokat. Ez az időszak alkalmas arra is, hogy igent mondjunk új dolgokra, és lépéseket tegyünk végre azzal kapcsolatban, amihez eddig még nem volt bátorságunk. A Kos évszak tudja, hogyan tegyen minket energikussá!

A Kos szezon különösen élénkítő élmény a Halak évszakot követően. A Halak idején felfedezzük belső tájainkat, és kapcsolatba kerülünk legmélyebb érzéseinkkel. A Kos évszak azonban arra inspirál, hogy meghódítsuk a körülöttünk lévő világot. Spontánabbnak és önfejűbbnek érezzük magunkat, és bármit képesek vagyunk megtenni azért, amire igazán vágyunk. Nem meglepő, hisz elvégre a Kos uralkodó bolygója a cselekvés orientált Mars. A jó hír, hogy nem csak szellemileg, de fizikailag is energikusabbnak érezhetjük magunkat. Ez remek alkalom arra, hogy kimozduljunk a szabadba egy tavaszi sétára, részt vegyünk egy magas intenzitású edzésen, vagy betérjünk néhány szórakozóhelyre, hogy jól megizzasszuk magunkat a táncparketten.

Hogyan hat a Kos évszak a barátságaidra?

A Kos egy heves és temperamentumos tűzjegy, így a Nap itt tartózkodása általában extrovertáltabbá és impulzívabbá tesz minket. Az utolsó pillanatban szervezett kiruccanások és spontán FaceTime-csevegések most még szórakoztatónak is tűnhetnek, úgyhogy hagyatkozz arra, amit a pillanatban jónak érzel, és ne aggódj túlságosan az előre tervezgetés miatt. A Kos nem szeret várni a dolgokra, ezért inkább arra összpontosítson, hogy jól érezze magát a barátaival, és a tavaszi napsütésben újra összejöjjön a szeretteivel.

Az olyan légi jegyek, mint az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő a Kos évszakában még a szokásosnál is szociálisabbak lehetnek, mivel a Nap az évnek ebben az időszakában aktiválja a horoszkópjuk kommunikációval, partnerséggel és barátságokkal kapcsolatos részeit.

Hogyan hat a Kos szezon a kapcsolataidra?

Mindig fontos, hogy kiálljunk magunkért a különböző kapcsolatainkban, de a Kos időszakában ez még inkább felerősödik, hisz a függetlenségre összpontosító energiánk a saját igényeinket helyezi a prioritási lista élére. Mivel a Kosban a szenvedélyes Mars bolygó uralkodik, ez az évszak minden csillagjegy számára rendkívül vágykeltő lehet - bujának érezzük magunkat, és készen állunk egy kis akcióra! Lehet, hogy bátrabban tesszük meg az első lépést és megéljük a vágyainkat, ami sok szenvedélyt és izgalmat hozhat a szerelmi életünkbe.

Ha a nap- vagy a felkelőjegyed Oroszlán, Mérleg vagy Skorpió, akkor a Kos szezon különösen forró és kapcsolatközpontú időszak lesz számodra. Ez jó alkalom arra, hogy flörtölj másokkal, vagy magabiztos légy a párkapcsolatban, esetleg dominánsabb szerepet vállalj a hálószobában.

Hogyan hat a Kos évszak a karrieredre?

A Kos évszak minden szempontból energizáló és motiváló, így érdemes lehet új projektekbe vágni a fejszénket a munkahelyünkön, vagy új lehetőségek után néznünk. A Kos csillagjegy energiája arra ösztönöz minket, hogy erőteljes lépéseket tegyünk és kövessük az álmainkat, ezért vedd kezedbe a karriered irányítását, és ne félj végre a sarkadra állni! Ne feledd azonban, hogy a Kos-energia néha impulzívvá és kissé rövidlátóvá tehet bennünket, ezért gondold meg, mielőtt túlságosan elhamarkodottan hoznál döntéseket a karriereddel kapcsolatban.

Az olyan földi jegyek, mint a Bika, a Szűz és a Bak, a Kos évszakban különösen nagy hangsúlyt fektethetnek a karrierjükre, mivel a Nap minden évben ilyenkor aktiválja a horoszkópjuknak a pénzügyekkel, a munkával és a nyilvános megítéléssel kapcsolatos részeit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!