Változást érzel magadon? A Kos szezon áll a háttérben! - ifaktor
Változást érzel magadon? A Kos szezon áll a háttérben!

Valljuk be, elég hosszú volt a Halak szezonja. Remélhetőleg sok időt töltöttél pihenéssel, mert március 20-án a Nap belépett a gyors tempójú Kos jegyébe, és ezzel kezdetét vette a Kos időszámítás!


Ez a hónap az év egyik legmozgalmasabb időszaka, és ha tűz jegyű vagy (Kos, Oroszlán, Nyilas), akkor készülj: ki fogsz virulni!

A Kos szezon mottója: "új év, új én". Igen, tudom, hogy az új naptári év néhány hónapja kezdődött, de a Kos az első csillagjegy, így ez számít az új állatövi év kezdetének. A Kos szezon is a tavaszi napéjegyenlőséggel, a tavasz első napjával indul.

Készülj, mert gyermeki kíváncsiság lesz úrrá rajtad! Sokkal könnyebb, meg persze sokkal szórakoztatóbb is lesz kilépni a komfortzónádból, és kipróbálni valami, vagy valaki újat. Szeretnéd felpezsdíteni a szerelmi életedet? Új élményekre szert tenni most gyerekjáték! Elviselhetetlen a munkád? Más munkát keresni könnyebb lesz, mint valaha!

Nem számít, hogy milyen csillagjegyben születtél, most te is felveszel néhány izgalmas Kos vonást. Bár érdemes számolnod azzal, hogy bizonyos problémák is felmerülhetnek, mivel a Kos például imád új dolgokat kipróbálni, de nagyon hamar meg is tudja unni azokat, amint az újdonság ereje elillan. Csak azért, mert az első randi valakivel jól sikerül, nem jelenti azt, hogy a kapcsolat örökké fog tartani. Csak azért, mert egy új munka úgy hangzik, mintha előrelépést jelentene a jelenlegi 9-től 5-ig tartó munkaidődhöz képest, nem jelenti azt, hogy valóban az is lesz. A Kos rendkívül türelmetlen típus, ezért most is nehézséget okozhat, hogy elég kitartó legyen, hogy lássa, működik-e valami.

A legjobb, ha csak lazán kísérletezel valami újjal, anélkül, hogy egyelőre elköteleznéd magad mellette. Ne legyenek túl nagyok az elvárásaid. Ha minden jól alakul, akkor persze érdemes a jövőben több energiát fordítanod erre a munkára/kapcsolatra/barátságra. De ha nem, akkor se keseredj el!

Mit szeretnél elérni a Kos időszakában? Hogyan tudod megvalósítani ezeket az álmokat? Ideje munkához látnod!

Ha már munka, a következő imádnivaló sztárok rengeteget dolgoztak azon, hogy ők legyenek a kedvenc színészeink és énekeseink, nem mellesleg a Kos jegyében születtek.

Isten éltesse őket sokáig!

Keira Knightley – március 26.

A divatos Kos Keira Knightley szerint fontos, hogy mesésen érezzük magunkat, még akkor is, ha a világ sivár és ijesztő! A mottója: Mindig maradj sugárzó!

Mariah Carey – március 27.

Egyszerűen imádjuk őt! A gyönyörű hangját, a varázslatos megjelenését, a kedves mosolyát. Boldog szülinapot Mariah!

Quentin Tarantino – március 27.

A temperamentumos rendező belevetette magát az NFT-k világába, a Miramax azonban nem tűnik túl boldognak emiatt. Vajon érdekli ez őt? Nem - ilyen egy igazi Kos!

Alec Baldwin – április 3.

A veterán színész újból forgat! A tavaly októberi tragédia nagyon megviselte Alec Baldwint, ám úgy tűnik, szép lassacskán túlteszi magát rajta.

Kristen Stewart – április 9.

A Spencer című életrajzi filmben Kristen Stewart remekül hozza a Kos-tüzet Diana hercegnő ikonikus szerepébe. Ha esetleg még nem láttad a filmet, ideje pótolnod!

Victoria Beckham – április 17.

Nem fogod elhinni, de az egykori Spice Girls tag idén ünnepli a 48. születésnapját. Hát nem elképesztő?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!