Kos a csillagjegyed? Ezeknek a sztároknak is - ifaktor
Sarah Jessica Parker ül a lépcsőn, hosszú ruhában

Sarah Jessica Parker, Lady Gaga, Pharrell Williams és még sokan mások alkotják a Kos hírességek listáját ebben a szezonban.


Kosok, ez a ti évszakotok, szóval boldog születésnapot nektek! Bár minden Kosnak megvannak a maga egyedi személyiségjegyei, a Kosok általában arról híresek, hogy a legoptimistábbak a csillagjegyek közül.

Minden pozitív, dinamikus és ambiciózus dolgot imádnak - a Kosok erősségei közé tartozik a bátorság, a szenvedélyesség és a magabiztosság. De ahogy az éremnek is két oldala van, a Kosoknak is megvannak a gyengeségeik - az agresszív természetük, az önző hajlamaik és a makacsságuk csak néhány a negatív tulajdonságaik közül. Hogy megünnepeljük ezt a csillagjegyet, összeállítottunk egy listát kedvenc külföldi Kos hírességeinkről. Talán te is kötődhetsz a kedvenc hírességeidhez a közös csillagjegyetek miatt. Talán még a születésnapod is közös velük.

Sarah Jessica Parker - március 25.

Sarah Jessica Parker 57 éves lesz idén, és persze az 57-et is ugyanolyan mesésen fogja tölteni, ahogy azt elvárjuk tőle.

Lady Gaga - március 28.

Meglepődünk azon, hogy Lady Gaga Kos? Nem, abszolút nem. Elképesztő ambíciói, tüzes személyisége és lehengerlő energikussága teszi őt egy igazi Kos istennővé.

Pharrel Williams - április 5.

Mi sem természetesebb, minthogy egy Kos nevéhez fűződik a Happy című szám, hiszen vitathatatlanul ez a csillagjegy a legboldogabb az összes közül. El tudod hinni, hogy a szexi énekes idén tölti a 49-et?

Reese Witherspoon - március 22.

A gyönyörű színésznő hajlamos új ötletek és koncepciók úttörőjeként tevékenykedni. Egy igazi természetes vezető, aki jobban érzi magát akkor, ha utasításokat ad, mintha követné azokat.

Celine Dion - március 30.

Lelkesedés, spontaneitás bátorság. Az énekesnő egy igazi energiabomba, és még 54 évesen is csúcsformában van! Le a kalappal Celine!

Emma Watson - április 15.

Emma Watson hűen a Kos személyiséghez, egy igazi nyitott könyv előttünk. A kapcsolatokban szenvedélyes, vad és önfejű, a gyengébb idegzetűek nehezen tudnak veled lépést tartani. Hihetetlen, hogy a Harry Potter sztárja idén tölti be a 32-t.

Jennifer Garner - április 17.

Komolyan veszi a családi kötelezettségeket, és minden helyzetben megbízhatóan viselkedik, különösen a vészhelyzetekben. Emlékeztek arra, amikor Garner az exférjét, Ben Afflecket elvonóra vitte? Az, hogy mennyire megbízható, az nem kifejezés.

Kate Hudson - április 19.

Hogyan veszítsünk el egy pasik 10 nap alatt, A spanom csaja, A csajok háborúja – ez csupán három olyan szenzációs vígjáték, ami miatt egyszerűen imádjuk a szőke színésznőt. Isten éltesse sokáig!

Elton John - március 25.

Legyünk őszinték: képtelenség nem imádni ezt a szenzációs legendát. Sir Elton Hercules John, a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag idén ünnepli a 75. születésnapját.

Robert Downey Jr. - április 4.

A Marvel univerzum legendája, Robert Downey Jr. esetében sem lepődünk meg, hogy a Kos jegyében született. Bár az 57. életévét tölti lassan, még mindig elképesztően sármos és szívdöglesztő. Imádunk Robert!


Ne hagyd ki!