Milyen kutyafajta illik hozzád a csillagjegyed alapján - ifaktor
ölelkező kutyák a folyó parton
Az ember legjobb barátjaként emlegetik ezeket az aranyos négylábú kedvenceket. Azonban ahány kutya, annyi különböző személyiségű példánya is van az állatfajnak. Viszont fajtájuk gyakran hoz magával bizonyos tulajdonságokat, amivel többnyire valóban rendelkeznek. Most megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján te melyik kutyafajta egyéniségével tudnál a legjobban azonosulni.


Kos - Border Collie

Rendkívül okos kutyafajta, azonban fontos, hogy nemcsak testileg, de szellemileg is le kell őket gyakran fárasztani.

Bika - Németjuhász

Megjelenése és tartása elsőre talán ijesztőnek hathat, azonban ez a külső mély érzésű szívet takar. Hűséges és nagy védelmező, intelligens kutya.

Ikrek - Mopsz

Nagyon csintalan és társaságkedvelő. Igazi kis bohóc, aki azonnal belopja magát a másik szívébe.

Rák - Golden retriever

Nagyon barátságos, jó természetű állat, aki imádja az embereket és a többi kutyust is egyaránt. Könnyen tanítható és imád a szabadban lenni.

Oroszlán - Dalmata

Egy energikus állatfaj, akit mindenki azonnal észrevesz. Nemcsak gyönyörű külsője, hanem tekintélyt parancsoló tartása miatt is.

Szűz - Csau-csau

Hűséges, de ugyanakkor nem annyira barátkozó kutyafajta. Megjelenése fenséges, méltóságteljes. Többnyire nyugodt, csendes kutya.

Mérleg - Csivava

Gyengéd és odaadó fajta, aki inkább családnál érzi jobban magát. Kicsit félénk, de ha biztonságban érzi magát hamar megnyílik.

Skorpió - Yorkshire terrier

Magabiztos, önálló és merész kutyafajta. Ritkán barátkozik, de akiben megbízik, ahhoz egy életen át hűséges.

Nyilas - Walesi corgi

Mindig éberen figyel, ami neki nem fárasztó, hanem inkább szórakoztató. Folyton le kell őt kötni fizikailag és szellemileg is. Erre a legjobb módszer a játék.

Bak - Tacskó

A merész tacskó bátran fedezi fel az új dolgokat. Nagyon önálló típus, aki egyedül is tettre kész, de ugyanakkor játékos.

Vízöntő - Máltai selyemkutya

Ez a kisállat nagyon bújós és odaadó. Örök kis szeretetgombóc, aki folyton játszana.

Halak - Agár

Az agarak szeretetteljes gyengéd fajták. De ugyanakkor kiegyensúlyozottak és rendkívül intelligensek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!