Gondoltad volna, hogy ez a 4 legerősebb csillagjegy? - ifaktor
Gondoltad volna, hogy ez a 4 legerősebb csillagjegy?
silhouette photography of person
Photo by Greg Rakozy on Unsplash

Gondoltad volna, hogy ez a 4 legerősebb csillagjegy?

Engedd meg, hogy a legerősebb jegyekről szóló írásunkat azzal kezdjük, hogy kimondjuk a nyilvánvalót: minden egyes csillagjegy a maga egyedi módján domináns. Bizonyítékra van szükséged? Csak nézd meg a lázadó Vízöntőt, a makacs Bikát, vagy a páratlan humorú Ikreket. Mind a tizenkét jegy rendelkezik olyan tulajdonságokkal, amelyek képesek befolyásolni az embereket, és sok esetben a világot is.


Biztosan egyből beugranak olyan emberek az ismeretségi körödből, akik született vezetők, akiknek az energiája uralja a helyiséget, és akikből sugárzik a "ne szórakozz velem" érzés. Egyszerre csodálatra méltóak és félelmetesek is. Úgy érzed, a legjobb barátjuk akarsz lenni, de valahogyan mégis a takaró alá akarsz bújni előlük. Ezek a jegyek rendelkeznek egy bizonyos szintű társadalmi befolyással és önuralommal, ami meghatározza erőteljes természetüket.

Ha a te csillagjegyed nem került be a válogatásba, akkor is nagyon ajánljuk, hogy olvass tovább. Hidd el, ezeknek a csillagjegyeknek az agyába való betekintés neked is kétségtelenül segíteni fog abban, hogy jobban eligazodj a velük való kapcsolataidban, és hogy megfelelően tudd kezelni őket minden helyzetben.

Oroszlán

A dzsungel királya! A Nap uralta Oroszlánok erős jellemű, ösztönösen tehetséges vezetők. Egy Oroszlánt ismerni annyit jelent, mint igazán szeretni. Gyakran a bulik lelkének tartják őket, mivel vonzó sármjuk és extrovertált személyiségük miatt az Oroszlánok tudják, hogyan kell a tömegnek parancsolni és a középpontba kerülni.

Az Oroszlánokra talán az a leginkább jellemző, hogy eszükbe sem jut, hogy valaki más alkalmasabb lenne a vezetésre, mint ők. Őszintén hisznek abban, hogy tudják, mi a legjobb az adott helyzetben, és szeretnek kéretlen tanácsokat is adni. Mint minden jó vezető, ők is gondoskodnak az embereikről, mindig kiállnak az esélytelenebbek mellett, és szükség esetén felelősséget is vállalnak.

Skorpió

Ez a lista nem létezhetne a szeretett Skorpióink nélkül. Erősek, függetlenek és figyelmesek - ez csak néhány jellemző, amit érdemes megemlíteni róluk. Senkinek sincs akkora hatalma, hogy úgy bántson téged, mint egy Skorpió. Ahogy a nevük is sugallja, a Skorpió fullánkja végzetes lehet – akár évekbe is telhet kiheverni egy Skorpióval való szakítást. Romantikus értelemben a hatalmuk felemelő – tartalmas és veszélyes a velük való együttlét, amely valószínűleg elég sok perverzióval párosul.

Egy baráti tanács: ne légy a Skorpóiók ellensége, mert egy igazi bosszúálló típussal találhatod szembe magad. A Skorpiók árnyoldalát a Plútó uralja, a sötétséggel kapcsolatos bolygó, amely a Naptól a legtávolabb kering. Megszerzik, amit akarnak, nem számít, mennyi időbe telik. Ne pazarold az energiád arra, hogy megpróbáld meggyőzni őket valamiről, ha már egyszer elhatározták magukat.

Kos

A Kosok eltökélt szándéka, hogy mindenben ők legyenek az elsők. Ez a tűzjegy arról ismert, hogy képes beragyogni egy szobát. Együttérzőek és céltudatosak, de ha nem ők vannak a csúcson, akkor elképesztően elégedetlenek. S hogy mit szül az elégedetlenség? Bizonytalanságot. Nem titok, hogy a győzelem érdekében hajlamosak kissé vakmerően viselkedni, még akkor is, ha egyáltalán nem is versenyről van szó.

Az előbb említettek alapján nem meglepő, hogy a Kos uralkodója a Mars, a háborúval és - jól sejted - a hatalommal kapcsolatos bolygó. Bár a Kosok kimeríthetetlen energiaszintje mindenki mást kifáraszthat, meg kell hagyni, ők tudják, hogyan kell harcolni a meggyőződésükért. Egy Kos nem adja fel, ami vitathatatlanul a legnagyobb erősségük és egyben a legnagyobb gyengeségük is.

Bak

Ha volt valaha olyan jegy, amelyik tudja, hogyan kell a dolgok közepébe vágni, az a Bak. Ez a cseppet sem hétköznapi jegy féktelen energiával és vezérigazgatói attitűddel van megáldva. Kegyetlenek tudnak lenni, különösen céljaik megvalósítása érdekében. A Szaturnusz a felelősséget, a kemény munkát és az elszántságot képviseli, és ő a Bak uralkodója. Ez sok mindent megmagyaráz, nem igaz?

A Bak önuralma páratlan. Nem ritka, hogy ez a gyakorlatias és eltökélt földjegy tekintélyt parancsoló személyiséggé válik. Könnyedén magával ragadja a tömeget, köszönhetően annak a különleges képességének, hogy az embereket olyannak látja, amilyenek valójában, és ettől biztonságban érzik magukat. Természetükből fakadóan imádnak gondoskodni másokról, ami erőteljes lényük egyik legfontosabb aspektusa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!