A szülinapos Matthew McConaughey top6 filmje - ifaktor
Matthew McConaughey
A 2000-es évek szépfiúja, Matthew McConaughey ma ünnepli 52. születésnapját. Ebből az alkalomból elhoztuk nektek a hat legnépszerűbb filmjét, amelyek minden filmkedvelőnek örök klasszikusként élnek az emlékezetében.


Szeretném, ha szeretnél

Matthew McConaughey a Szeretném, ha szeretnél és a hasonló típusú filmek által tett szert nagy népszerűségre Hollywoodban. A csábító szépfiú karakterét, akit bármit tesz szimpatikus a néző számára szinte neki írták.

Anyám nyakán

Matthew újabb romantikus vígjáték filmjét ismét ő tette népszerűvé. Az ő által megformált lusta, szülei nyakán élősködő felnőtt férfi karaktere tette igazán szórakoztatóvá ezt a filmet, tökéletes szereposztást láthatunk.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Ebben a vicces romantikus-vígjátékban McConaughey az elérhetetlen szépfiút alakítja, aki csupán egyetlen szerelméért hajlandó felhagyni csapodár életmódjával.

Bolondok aranya

Öt évvel a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt megjelenése után újabb közös filmmel lepte meg a rajongókat Kate Hudson és Matthew McConaughey. Hasonlóan nagy sikert aratott ez az alkotás is.

Csillagok között

Minden sci-fi kedvelő imádta a Csillagok között című kalandfilmet. Matthew McConaughey egy igazán komoly arcát tudta ebben az alkotásban megmutatni, ami sikerült is neki.

Úriemberek

Legújabb filmjében egy amerikai nehézsúlyú gengszter, drogkereskedő szerepébe bújik Matthew. Ironikus humora és a film címéhez hű modora egyből megnyerte a kritikusok és a rajongók elismerését.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!