Jó, ha tudod: Ezek a legkevésbé megbízható csillagjegyek - ifaktor
Jó, ha tudod: Ezek a legkevésbé megbízható csillagjegyek
two women bending while holding hands
Photo by Julia Caesar on Unsplash

Jó, ha tudod: Ezek a legkevésbé megbízható csillagjegyek

Azt mondják, a legjobb kapcsolatok a bizalomra épülnek, és fontos, hogy az értékeid egyezzenek a partneredével.


A következetesség, az együttérzés és a megbízhatóság csak néhány tulajdonság, amely egy olyan kapcsolat kialakításához szükséges, amelyben számíthattok egymásra. Amikor az őszinteségről van szó, vagy arról, hogy valaki betartja a szavát, az asztrológia valóban nagy szerepet játszhat abban, hogy ki lesz végül a legjobb (és a legrosszabb) bizalmas. Olvass tovább, hogy megismerd a hat legkevésbé megbízható csillagjegyet, a kicsit csalárdtól a leghűtlenebbig.

6. Vízöntő

Bár a Vízöntő köztudottan az egyik legőszintébb csillagjegy, ettől még nem feltétlenül megbízhatóak is. A Vízöntők olyan kívülálló gondolkodók, akik szeretnek nagyokat álmodni, de lehet, hogy hiányzik az apró részletek kivitelezéséhez szükséges érzékük. Inkább analitikusak, mint érzelmesek, és nem valószínű, hogy valaha is megtudhatod, mit érez valójában egy Vízöntő. Mint a csillagjegyek fix légköri jegye, hajlamosak a makacsságra, ráadásul kissé önzőek is. Ez gyakran akadályozhatja őket abban, hogy hűséges barátok legyenek, vagy arra készteti őket, hogy mások elé helyezzék saját érdekeiket.

5. Szűz

A Szüzek földhözragadt kommunikációs stílusukról ismertek. Más jegyekkel ellentétben a Szüzek nem érdekeltek abban, hogy becsapjanak másokat, vagy eltapossák az embereket ahhoz, hogy előrébb jussanak, inkább keményen megdolgoznak mindenért. Ez teszi a Szüzeket nagyon megbízható barátokká a belső körükhöz tartozók számára. Azonban nem engednek be bárkit a ebbe a körbe, és ha egy volt Szűz legjobb barátoddal kerülsz összetűzésbe, tartsd nyitva a szemed. A Szüzeket a Merkúr - a kommunikáció bolygója - uralja, ami azt jelenti, hogy ők a megfigyelés és a finom árnyalatok mesterei. Nemcsak azt tudják, hogyan kell úgy tartani a haragot, mint senki más, de ügyesen árnyalják az információkat, hogy jobb színben tüntessék fel magukat.

4. Halak

Édes, álmodozó és figyelmes, a Halakkal nagyon könnyű jól kijönni. Nehéz olyat találni, aki ne szeretné őket. Változó energiájuk miatt azonban kevésbé konfrontálódnak, mint más jegyek. Ahelyett, hogy megdolgoznának egy párkapcsolat kisebb problémáin, a Halak hajlamosak elrejtőzni azok elől, akik túlságosan nagy kihívást jelentenek számukra. Ez különösen problémássá válik e jegy emberbarát módszerei miatt. Bár utálnak csalódást okozni az embereknek, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem fognak pofára ejteni. Nehezen tartják magukat a szavukhoz. Bármennyire is kellemes a Halak társasága, a fontos dolgokhoz túlságosan megbízhatatlanok.

3. Kos

Az állatöv első jegyeként a Kosban természetes a siker iránti vágy. Belső tűz hajtja őket azért, hogy mindenben a legjobbak legyenek. Versengő személyiségükről is ismertek, és semmi és senki nem állhat az útjába annak, hogy elérjék céljaikat. És míg a Kosok nagylelkűek a barátokkal, addig az ellenségeikkel kegyetlenül tudnak bánni. Ha egy Kos és aközé állsz, amit a legjobban akarnak, ideje felvenni a kesztyűt.

2. Ikrek

Az Ikreket azzal a képességgel ruházták fel, hogy bármilyen társasági helyzetbe be tudnak illeszkedni, és nem okoz nekik gondot a kommunikáció az élet egyetlen területén sem. Valójában az újdonságokat részesítik előnyben a kapcsolataikban és barátságaikban is. Az Ikreket gyakran ábrázolják úgy, mint a kíváncsiskodókat. Híresek arról, hogy pillanatok alatt változtatják a véleményüket és a hangulatukat, ami megnehezíti, hogy tudjuk, mit is gondolnak valójában. Ha tehát valami fontos dologban egy Ikrekre támaszkodsz, győződj meg róla, hogy minden eshetőségre fel vagy készülve.

1. Nyilas

A Nyilasok az egyik legnyitottabb és legegyenesebb csillagjegyek közé tartoznak. Az a hajlamuk, hogy gyakran váltogatják a karrierjüket, a baráti társaságukat, sőt még az irányítószámukat is, egyedi perspektívát ad nekik az életről. Nem valószínű, hogy egy Nyilas által lekezelőnek vagy elítéltnek éreznéd magad. Azonban kissé vakmerőek tudnak lenni, ha az életről van szó. Hajlamosak beleütni az orrukat mások dolgába, és nem éppen arról híresek, hogy képesek titkot tartani. Így bár mindig számíthatsz rájuk, hogy kiváló tanácsot vagy objektív véleményt adnak, lehet, hogy jobban jársz, ha a szennyesedet egy másik barátoddal osztod meg. Nincs rá garancia, hogy bármi, amit egy Nyilasnak mondasz, valóban kettőtök között marad.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!