Kivel ismerkedj, ha mérleg csillagjegyű vagy - ifaktor
Horoscope Libra Astrology - Free image on Pixabay

Kivel ismerkedj, ha mérleg csillagjegyű vagy

Ha szeretnéd megtudni a mérleg jegy szülötteként, melyik csillagjeggyel lehetne a legharmonikusabb a párkapcsolatod, akkor kattints!


A mérleg egyike a három vízjegynek. Ők a leghajlamosabbak rá, hogy baj esetén azonnal a párjukhoz forduljanak. Fontos számukra, hogy legyen mellettük valaki, de közel sem elégednek meg akárkivel. Az élet minden területén a harmóniára törekszenek, ezért a párkapcsolatba is sok energiájukat fektetik, de ezt fordítva is elvárják partnerüktől. Ahhoz, hogy feloldódjon a szerelemben szüksége van a romantikus környezethez, mint a színház, mozi, vacsora, nyaralás. Titkolják, de oda vannak a romantikáért.

Kos

Amíg a kos inkább a forrófejűek közé tartozó tűzjegy, addig a mérleg a racionális elvek mentén mérlegelő személy. De pont ezt az ellentétük, amely képessé teszi őket a kiegyensúlyozott kapcsolatra. Ha megfelelő áldozatokat képesek hozni egymással, akkor igazán jó hatással lehetnek egymásra.

Bak

A bak örök maximalista, mindig igyekszik sikeres lenni karrierjében, ami a mérlegnek nagyon is imponál. A mérlegek hajlamosak túlgondolni szituációkat, ezért felnéznek a bakra, aki viszont kockázatvállaló és jó megérzésének köszönhetőn az esetek többségében szerencsésen jön ki a helyetekből. Viszont a mérleg taníthat neki egy kis visszafogottságot, ami pont szakmai téren a bak hasznára válhat.

Ikrek

A mérleg hajlamos csapongani döntései között, amellyel nagyon együtt tud érezni a nyughatatlan ikrek. Mind két csillagjegy képviselője a levegő elem, így hasonló temperamentummal rendelkeznek. Rendkívül gyorsan képesek egymásra hangolódni. Az ikrek ugyanolyan romantikus alkat, mint a mérleg, így kettőjük kapcsolata a sírig is szenvedélyes maradhat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!