Kivel ismerkedj, ha mérleg csillagjegyű vagy - ifaktor
mérleg csillagjegy szimbóluma
Horoscope Libra Astrology - Free image on Pixabay

Kivel ismerkedj, ha mérleg csillagjegyű vagy

Ha szeretnéd megtudni a mérleg jegy szülötteként, melyik csillagjeggyel lehetne a legharmonikusabb a párkapcsolatod, akkor kattints!


A mérleg egyike a három vízjegynek. Ők a leghajlamosabbak rá, hogy baj esetén azonnal a párjukhoz forduljanak. Fontos számukra, hogy legyen mellettük valaki, de közel sem elégednek meg akárkivel. Az élet minden területén a harmóniára törekszenek, ezért a párkapcsolatba is sok energiájukat fektetik, de ezt fordítva is elvárják partnerüktől. Ahhoz, hogy feloldódjon a szerelemben szüksége van a romantikus környezethez, mint a színház, mozi, vacsora, nyaralás. Titkolják, de oda vannak a romantikáért.

Kos

Amíg a kos inkább a forrófejűek közé tartozó tűzjegy, addig a mérleg a racionális elvek mentén mérlegelő személy. De pont ezt az ellentétük, amely képessé teszi őket a kiegyensúlyozott kapcsolatra. Ha megfelelő áldozatokat képesek hozni egymással, akkor igazán jó hatással lehetnek egymásra.

Bak

A bak örök maximalista, mindig igyekszik sikeres lenni karrierjében, ami a mérlegnek nagyon is imponál. A mérlegek hajlamosak túlgondolni szituációkat, ezért felnéznek a bakra, aki viszont kockázatvállaló és jó megérzésének köszönhetőn az esetek többségében szerencsésen jön ki a helyetekből. Viszont a mérleg taníthat neki egy kis visszafogottságot, ami pont szakmai téren a bak hasznára válhat.

Ikrek

A mérleg hajlamos csapongani döntései között, amellyel nagyon együtt tud érezni a nyughatatlan ikrek. Mind két csillagjegy képviselője a levegő elem, így hasonló temperamentummal rendelkeznek. Rendkívül gyorsan képesek egymásra hangolódni. Az ikrek ugyanolyan romantikus alkat, mint a mérleg, így kettőjük kapcsolata a sírig is szenvedélyes maradhat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!