Mérleg szezon van, ünnepeljük együtt kedvenc sztárjainkat! - ifaktor
Doja Cat fehér ruhában énekel egy mikrofonban a színpadon

Mérlegek, ez a ti évszakotok. Boldog születésnapot kívánunk Nektek! Bár minden Mérlegnek megvannak a maga egyedi személyiségjegyei, a Mérlegek általában arról ismertek, hogy a csillagjegyek sármőrjei, akik minden szép, fényűző és romantikus dologért rajonganak.


Erősségeik közé tartozik, hogy igazságosak, kegyesek és együttműködőek. De ahogyan az éremnek is két oldala van, a Mérlegeknek is megvannak a gyengeségeik: a haragtartás, a konfrontáció kerülése és a kóros önsajnálat a tökéletlenségeik közé tartozik.

Bruno Mars

A multitalentum Bruno Mars teljes mértékben megtestesíti mindazt, amiért a Mérlegek rajonganak - a luxust, a romantikát és a szépséget. Az amerikai ikon azt is bebizonyította, hogy a Mérlegek valóban a csillagjegyek sármőrei.

Doja Cat

A főállású énekesnő egyértelműen nem egy hétköznapi jelenség. Nem elég, hogy Mérleg születésű, a You Right című dalához készült klipjében még Mérlegnek is öltözött (mérleggel, meg minden). Az amerikai rapper, énekes és dalszerző idén 29 éves.

Zac Effron

A színész, aki a Disney, High School Musical című filmjének köszönhetően vált híressé, nemcsak sármos megjelenése, hanem elbűvölő személyisége és kedvessége miatt is szívtipró hírében áll.

Kate Winslet

Létezik bárki, aki tökéletesebben testesíti meg a Mérleg jegyet, mint Kate? Soha nem keveredett semmilyen vitába, és a visszafogottsága lehetővé tette számára, hogy nagyobb problémák nélkül szentelje magát a szakmájának.

Viggo Mortensen

Egy igazi Mérleg. Viggo nemcsak színész, hanem rendező, festő és még író is. Mind csupa olyan szakma, amiben a Mérleg nagyon jó. Szívélyes, barátságos, és bár műveiben kimondja, amit gondol, a közlésmódja mindig korrekt és nagyon diplomatikus.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!