Négy Szűz híresség, akik miatt forog a világ - ifaktor

A Szüzek azok a csillagjegyűek, akiknek úgy tűnik, mindig rendben van az életük. Így amikor Hollywoodban (és a királyi családban - hahó, Harry herceg!) kell eligazodniuk, a Szűz hírességek előnyben részesülnek a konkurenciával szemben.


Mivel a Merkúr bolygó uralja őket, a kommunikáció könnyen megy ezeknek a föld jegyűeknek. Mindig szeretnének hasznosak lenni a körülöttük élő emberek számára. Ők az "anyuka" típusú barátaid, akiknek mindenre van egy gyors megoldásuk és életre szóló bölcsességekkel is bármikor el tudnak látni. Ez a Szűz jegyű hírességekre is ugyanúgy vonatkozik.

A Szüzek odafigyelnek minden egyes apró részletre. Ha az Oroszlánok a szervezet arcai, akkor a Szüzek azok, akik jól működő gépezetté teszik azt. Őszintén hiszem, hogy az Oroszlán-Szűz jegyűek átvehetnék a világuralmat, ha akarnák.

Íme azok a Szűz hírességek, akik kordában tartják Hollywood őrült világát.

Beyoncé

Születésnap: 1981. szeptember 4.

A korát meghazudtoló formában lévő Beyoncé számos általános Szűz-tulajdonságot testesít meg – mindig a tökéletességre törekszik, mesterien figyel a részletekre, rendkívül jóindulatú, ami a tetteiben is hűen tükröződik. El sem akarjuk hinni, hogy idén tölti be a 40. életévét.

Blake Lively

Születésnap: 1987. augusztus 25.

Az elképesztően vagány színésznő híres vörös szőnyeges megjelenései tökéletes példái a részletekre való odafigyelésének. Tankönyvi Szűz. Egyszerűen imádjuk.

Blake Lively - 'Cafe Society' Opening Gala At Cannes Film … | Flickr www.flickr.com

Melissa McCarthy

Születésnap: 1970. augusztus 26.

Ahogy Melissa McCarthy szellemessége és szenzációs tehetsége fenomenálissá varázsolja az összes filmes jelenetét, azt hihetnéd, hogy a Merkúr által uralt Ikrek jegyűek táborát erősíti, ám ez korántsem igaz – a Szívek szállodája vidám szakácsnője a Hollywood híres Szűz-asszonyai közé tartozik.

Cameron Diaz

Születésnap: 1972. augusztus 30.

Miután visszavonult két évtizednyi ikonikus színészi pályafutásából, Cameron Diaz két könyvet írt, és elindította saját bor márkáját is. A Szüzek sosem alszanak. Le a kalappal a szexi szőkeség előtt.

File:Cameron Diaz WE 2012 Shankbone.JPG - Wikipedia en.wikipedia.org

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!