Ezek a Netflix-filmek illenek hozzád a csillagjegyed alapján - ifaktor
Ezek a Netflix-filmek illenek hozzád a csillagjegyed alapján

Néha kicsit nehéz lehet kiválasztani egy filmet vagy sorozatot a Netflixen. Vagy megnézted a filmek többségét, amik ott vannak, vagy egy eredeti Netflix műsort nézel, vagy kitartóan böngészel, hogy egy izgalmas dokuval kitöltsd a következő 8-9 órát. Egyszerűen túl nagy a választék a Netflixen, mi azonban megpróbáljuk egy kicsit megkönnyíti számodra a vadászatot. Íme a legjobb Netflixes filmek és sorozatok listája a csillagjegyed szerint! Harmadik rész.


Mérleg

A Mérlegek nagyon megértő és bájos teremtések. Legfőbb ismertetőjegyük, hogy fenntartják maguk körül az egyensúlyt és a harmóniát. A Mérlegek szívesen néznek krimi-/drámafilmeket, amelyek lenyűgözhetik őket.

A Határok mentén című film a Lucifer című sorozattal együtt remek választás a Mérlegek számára.

Skorpió

A Skorpiók titokzatosak és nagyon érzékenyek. Makacs természetűek és roppant impulzívak. A Skorpiók szeretnek olyan thrillerfilmeket nézni, amelyek felkeltik a kíváncsiságukat, hogy vajon mi fog történni a következő percben.

A Titkos megszállottság című filmet a Black Mirror című sorozattal együtt minden Skorpiónak meg kell néznie!

Nyilas

A Nyilasok nagyon őszinte és idealista lények. Az ebben a jegyben született emberek nagyon kalandvágyóak és optimisták lehetnek. Szívesen néznek drámafilmeket, amelyek úgy lekötik a figyelmüket, mint semmi más a világon.

A Szörnyeteg a Te című sorozattal együtt ideális lenne minden Nyilas számára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!