Ezek a Netflix-filmek illenek hozzád a csillagjegyed alapján - ifaktor
Ezek a Netflix-filmek illenek hozzád a csillagjegyed alapján

Néha kicsit nehéz lehet kiválasztani egy filmet vagy sorozatot a Netflixen. Vagy megnézted a filmek többségét, amik ott vannak, vagy egy eredeti Netflix-műsort nézel, vagy kitartóan böngészel, hogy egy izgalmas dokuval kitöltsd a következő 8-9 órát. Egyszerűen túl nagy a választék a Netflixen, mi azonban megpróbáljuk egy kicsit megkönnyíti számodra a vadászatot. Íme a legjobb Netflix-filmek és sorozatok listája a horoszkópod alapján! Első rész.


Kos

Ha a Kos jegyében születtél, szívesen nézel akció- és kalandfilmeket, amelyek felpörgetnek és energiával töltenek fel. A Kos tűz jegyű, a versenyszelleméről és könyörtelen elszántságáról ismert, így nem csoda, hogy élvezik az akciófilmeket.

A Bad Boys tökéletes lenne minden Kos számára, ahogy a Netflixen futó Tiger King is.

Bika

A Bika szeret szórakozni, és szereti az olyan filmeket, amelyek érzéseket keltenek benne. A Bikákról köztudott, hogy odaadó, földhözragadt és szeretetteljes emberek, akik igyekeznek minden helyzetben nagyon felelősségteljesen viselkedni.

Az apaság remek film lenne minden Bika számára, párosítva a Cserben hagyva című sorozattal.

Ikrek

Ha az Ikrek csillagjegyében születtél, mindig nyitott vagy új dolgok kipróbálására. Az Ikrek nagylelkűek, kíváncsiak, és szeretnek izgalmas pillanatokat átélni. Szívesen néznek érdekfeszítő drámákat, amelyek a lelkük mélyére hatolnak.

A Netflixen az egyik legjobb film, amit minden Ikrek szívesen megnézne, a Bird Box, és ha sorozatot kéne említeni, akkor a Ratched című alkotást ajánlanánk. Ha ezeket megnézed, szóhoz sem fogsz jutni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!