Ezek a Netflix-filmek illenek hozzád a csillagjegyed alapján - ifaktor
Ezek a Netflix-filmek illenek hozzád a csillagjegyed alapján

Néha kicsit nehéz lehet kiválasztani egy filmet vagy sorozatot a Netflixen. Vagy megnézted a filmek többségét, amik ott vannak, vagy egy eredeti Netflix műsort nézel, vagy kitartóan böngészel, hogy egy izgalmas dokuval kitöltsd a következő 8-9 órát. Egyszerűen túl nagy a választék a Netflixen, mi azonban megpróbáljuk egy kicsit megkönnyíti számodra a vadászatot. Íme a legjobb Netflixes filmek és sorozatok listája a csillagjegyed szerint! Második rész.


Rák

A Rákok eléggé érzelmesek, gondoskodóak és fantáziadúsak. Szeretnek mindent, ami összetett és misztikus. Közismert, hogy nagyon intuitívak és védelmezik azokat az embereket, akiket szeretnek. Az ebben a jegyben születettek szívesen néznek sci-fi fantasy filmeket, amelyek egész éjjel ébren tarthatják őket.

Az Én vagyok anya és A nyugalom tengere című sorozat remek választás lenne minden Rák számára.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyben született emberek nagyon melegszívűek és humorosak. Közismertek merész személyiségükről és lelkes természetükről. Imádnak olyan vígjátékokat nézni, amelyek folyamatosan megnevettethetik őket.

A Sextuplets című film A telhetetlen című sorozattal együtt jó választás lenne az Oroszlánok számára, hogy fontolóra vegyék a filmnézést.

Szűz

Ha a Szűz jegyében születtél, akkor elképesztően szorgalmas és kifejezetten analitikus vagy. Emellett a hűségetekről és kedvességetekről is ismertek vagytok. Szívesen néztek romantikus vígjátékokat, amelyek bájosak és viccesek.

Az alkalmi randevú az Én még sosem… című sorozattal együtt tökéletes kombó lenne minden Szűz számára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!