Ezek a Netflix-filmek illenek hozzád a csillagjegyed alapján - ifaktor
Ezek a Netflix-filmek illenek hozzád a csillagjegyed alapján

Néha kicsit nehéz lehet kiválasztani egy filmet vagy sorozatot a Netflixen. Vagy megnézted a filmek többségét, amik ott vannak, vagy egy eredeti Netflix műsort nézel, vagy kitartóan böngészel, hogy egy izgalmas dokuval kitöltsd a következő 8-9 órát. Egyszerűen túl nagy a választék a Netflixen, mi azonban megpróbáljuk egy kicsit megkönnyíti számodra a vadászatot. Íme a legjobb Netflixes filmek és sorozatok listája a csillagjegyed szerint! Negyedik rész.


Bak

Ha a Bak jegyében születtél, ambiciózus és kitartó vagy. A Bakok arról híresek, hogy megbízhatóak és családcentrikusak. Szívesen néznek animációs filmeket, amelyek előhozzák belőlük a gyereket, hogy újra fiatalnak érzzék magukat.

A Gru 2 a Big Mouth című sorozattal együtt jó párosítás a Bakok számára.

Vízöntő

A Vízöntők függetlenek, intelligensek, és leginkább arról ismertek, hogy magabiztosak és furcsák. Ha Vízöntő vagy, akkor szeretsz romantikus filmeket nézni, de a jó öreg klasszikusokért is rajongsz, amelyek sosem mennek ki a divatból.

A Szenvedélyek viharában és a Seinfeld című klasszikus sorozat ideális minden Vízöntő számára.

Halak

A Halak jegyében született emberek nagyon kreatívak és intuitívak. A Halak a szerető és együttérző természetükről ismertek. Ha a Halak jegyében születtél, szívesen nézel könnyed, romantikus filmeket, amelyek a fejedbe szállnak.

A Halak számára nagyszerű választás A fiúknak, akiket valaha szerettem és a Love Is Blind című sorozat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!