Ezt mindenképp tudnod kell a Nyilasról! - ifaktor
Ezt mindenképp tudnod kell a Nyilasról!
female with arrow statue
Photo by Felipe Simo on Unsplash

Ezt mindenképp tudnod kell a Nyilasról!

Közeleg a Nyilas szezon, így hát fókuszáljunk most kicsit rájuk. Karrier, szerelem és kompatibilitás. A Nyilasokról ezeket mind megtudhatod cikkünkből!


Karrier

A Nyilasok a rugalmas munkavégzési hely hívei – nem szeretik, ha be vannak zárva, szükségük van arra, hogy szabadon választhassák meg a munkahelyüket és a környezetüket. Szeretik a függetlenséget, és egyszerűen utálják a mikromenedzsment gondolatát.

Nagyon sokan közülük színészek, tervezők, írók és modellek lesznek. Ezek a karrierek lehetővé teszik számukra, hogy úgy alakítsák az életüket, ahogy szeretnék. Ha belegondolunk, ezek cseppet sem szokványos és hétköznapi hivatások, de úgy tűnik, a Nyilasok ezekhez vonzódnak.

Ami a munkahelyi viselkedésüket illeti – a jegy képviselői nem túlságosan szeretik, ha a kollégáikban barátokra lelnek. Szeretnek szakmai távolságot tartani, és egyszerűen utálják a munkahelyi dráma vagy politizálás gondolatát. Tudják, hogyan tartsák fenn a munka és a magánélet közti egészséges egyensúlyt, hogy hogyan válasszák el a szakmai életüket a magánéletüktől.

Szerelem

A Nyilasok azok, akik minden kapcsolatba hoznak valami újat, és izgalmas partnerek lehetnek bárki számára. Az egyetlen baj, amivel azonban a szerelmi életükben szembesülnek, hogy súlyos bizalmi problémáik vannak. Nem képesek gyorsan megnyílni, és megmutatni a sebezhető oldalukat, ezért úgy tesznek, mintha erős és rideg emberek lennének.

Nem szeretik, ha korlátozva vannak, és igyekeznek megőrizni a függetlenségüket, miközben elkötelezett párkapcsolatban élnek. Őszinte és biztonságos közegre van szükségük a partnerükkel, miközben a magánéletüket és a személyes terüket is meg akarják őrizni.

Kompatibilitás

A Nyilasok olyan csillagjegyekkel kompatibilisek, mint a Kos, az Oroszlán, az Ikrek és a Vízöntő. Mivel ők az igazság keresői és mindig új kalandokra vágynak, ez a 4 csillagjegy a legjobb partner számukra.

Az Oroszlánok, akárcsak a Nyilasok, élvhajhászok, és soha nem riadnak vissza attól, hogy új kalandra vagy utazásra induljanak. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, ezért valószínűleg erős és elválaszthatatlan kötelék alakul ki közöttük és a Nyilasok között.

Az Ikrek valószínűleg azért illenek össze a Nyilasokkal, mert ők is félnek az unalomtól és a korlátoktól, és egyszerűen nem bírják az egyhangúságot.

A Vízöntők meglehetősen hasonló személyiségjegyekkel rendelkeznek, mint a Nyilasok, hisz mindkét jegy képviselői extrovertáltak és meglehetősen egyenes jelleműek.

A Kosok senkitől sem félnek. Bátrak, őszinték és nyersek, ezért tökéletesen összeillenek a Nyilasokkal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!