Íme 5 Nyilas sztár, akik a szabad szellem tökéletes képviselői - ifaktor
Íme 5 Nyilas sztár, akik a szabad szellem definíciójának tökéletes képviselői

Tyra Banks, Katherine Heigl, Nicki Minaj. Mi a közös ezekben a merőben különböző művészekben? Eláruljuk: Mind Nyilas születésű sztárok.


A csillagjegy eleme a tűz, ami szöges ellentéte a közvetlenül előtte álló vízjegynek: a Skorpiónak. Ez azt jelenti, hogy akárcsak tűz jegyű társaik – az Oroszlán és a Kos – szenvedélyesek, optimisták, találékonyak és lelkesek. Ha ez pont úgy hangzik, mint egy művész tökéletes receptje, az nem lehet véletlen.

Bármennyire is tehetségesek a Nyilasok, jobb, ha nem teszel keresztbe nekik. Meggondolatlanok és impulzívak, ami azt jelenti, hogy néha gondolkodás nélkül cselekednek. Ez ugyan megbánáshoz vezethet, de hé, milyen az élet egy kis tüzes káosz nélkül, nem igaz?

Katherine Heigl - 1978.11.24.

Okos, tehetséges, forrófejű és gyönyörű. Hihetetlen, hogy idén töltötte a 43-at! Bár Katherine ezen a különleges napon is dolgozott, Instagramon megosztott bejegyzése szerint ez sem szegte kedvét:

„Nos...ha már egész nap a munkahelyemen kell töltenem a születésnapomat, legalább ezzel a csodálatosan tehetséges és őrült csapattal tehetem meg! Köszönöm az én gyönyörű #fireflylane stábomnak és a csapatnak, hogy millió különböző módon tettétek különlegessé a napot... és a boldog születésnapot dal gyönyörű előadását. Srácok, ti voltatok a legjobbak!
U.i.: Szuper móka 43 évesnek lenni, miközben megpróbálok úgy tenni, mintha 25 lennék"

- írta bejegyzésében a sztár.

Amanda Seyfried - 1985.12.03.

Emlékszel, amikor említettük a Nyilas együtt érző tulajdonságát? Amanda Seyfried esetében ez értelmet nyer, hiszen a Mean Girls színésznője imádja gondozni a farmján élő állatokat.

Jay-Z - 1969.12.04.

Jay-Z generációnk egyik leghíresebb power couple-jának egyik fele. Az ő Nyilas észjárása és Beyoncé szorgalmas Szűz-vonása egyértelművé teszi, hogy nincs olyan, amire ők együtt ne volnának képesek.

Tyra Banks - 1973.12.04.

Tyra Banks modellként kezdte karrierjét, mielőtt talk-show és valóságshow műsorvezetővé vált. Életútját tekintve – ha nem tudnánk biztosan, hogy melyik jegyben született – gondolkodás nélkül rávágnánk: Tuti Nyilas ez a nő!

Nicki Minaj - 1982.12.08.

Nicki Minaj hisz az asztrológia igazságában annyira, hogy a Kenneth Pettyvel kötött házassága védelmében is felhasználja. Megosztott egy kompatibilitási profilt is, amelyben az állt, hogy a kapcsolatuk "tele lesz lelkesedéssel, szenvedéllyel és kalandokkal", mivel a férfi Kos.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!