Elérkezett a Nyilas szezon - Íme kedvenc Nyilas sztárjaink - ifaktor
Elérkezett a Nyilas szezon - Íme kedvenc Nyilas sztárjaink

Lépjünk túl a Skorpiókon, mert eljött a Nyilasok ideje! A tipikusan hűséges, okos és extrovertált tűz jegyűek szórakoztatóak, szenvedélyesek, tisztességesek. Izgalmakat megállás nélkül kereső típus, független, kíváncsi és nyitott gondolkodású egyéniségekként sosem tudhatod, mire számíthatsz egy Nyilastól.


A Jupiter szerencsehozó jegye által uralt kalandvágyó és nagylelkű természetük vonzani fog, mint egy mágnes, de készülj fel arra, hogy kéretlen tanácsok és vélemények sora is vár rád mellettük, ha egyszer közel kerültök egymáshoz – bár nagyon meg tudnak bántani nyers őszinteségükkel, ne feledd, ők csak a legjobbat akarják neked. Ezzel a csodálatos csillagjeggyel egyetlen pillanat sem unalmas, és mellettük úgy érezheted, hogy Te is ki akarsz lépni a komfortzónádból. Ne küzdj hát a késztetés ellen, hogy bővítsd a tudásodat, tapasztalj, vagy szólalj meg azokról a dolgokról, amelyek fontosak számodra. Légy nyitott és élvezd az utazást!

Vanessa Hudgens - 1988.12.14.

Vanessa a High School Musical című nagy sikerű filmsorozatban Gabriella karakterét alakította, aki a Nyilas totális ellentéte volt. Ez csak egy újabb bizonyíték a színésznő páratlan tehetségére.

Brad Pitt - 1963.12.18.

Brad Pitt: a macsó filmsztár. Biztosak vagyunk benne, hogy a szótárban a "karizma" szó mellett ott van a Mr. és Mrs. Smith színészének a fotója is. Igazi nagymenő Nyilas.

Katie Holmes - 1978.12.18.

Bár rengeteg produkcióban láthattuk a gyönyörű színésznőt, egy biztos – a Katie Holmes név hallatán egyből a Dawson és a haverok című, máig hatalmas sikernek örvendő sorozat jut eszünkbe.

Jake Gyllenhaal - 1980.12.19.

Swift azt énekli State of Grace című dalában: "Ikertűzjelek. Négy kék szem". A pletykák szerint a szám a volt barátjáról, Jake Gyllenhaalról szól. Az ő születésnapja hat nappal az övé után van, és ő ihlette a Red című albumának legtöbb dalát... nos, állítólag.

Jane Fonda - 1937.12.21.

Jane Fonda több mint öt évtizede készít filmeket ugyanolyan lendülettel és elánnal, mint a kezdetekkor. A díjnyertes színésznő egy igazi Nyilas.

Samuel L. Jackson - 1948.12.21.

Samuel L. Jackson egy újabb személy Hollywoodban, aki bebizonyítja, hogy a kor tényleg csak egy szám. A színésznek jelenleg több filmje is készül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!