Oh, azok a szexi Szüzek! - ifaktor
brown and white printed textile

Oh, azok a szexi Szüzek!

A Szüzek mindig odafigyelnek a legapróbb részletekre is, nem véletlenül őket tartják a leggondosabb csillagjegy képviselőinek. Rendszer szemléletű gondolkodásukból adódóan semmit sem bíznak a véletlenre, és bár gyakran gyengédek, a szívüket a külvilág számára ritkán és nehezen nyitják meg. Ezt a csillagjegyet gyakran félreértik, de nem azért, mert rosszul fejezik ki magukat, sokkal inkább azért, mert érzéseik és meggyőződésük teljesen szemben áll minden racionális érvvel.


Chris Pine

Születésnap: 1980. augusztus 26.

A híres Szűz férfiak közül Chris Pine az egyik kedvencünk. Gyönyörű, igéző szemeitől mindig elalélunk! A tehetséges színész szíve sajnos foglalt, Annabelle Walliss-al osztja meg ágyát és életét.

Chris Pine | Chris Pine speaking at the 2016 San Diego Comic… | Flickr www.flickr.com

Salma Hayek

Születésnap: 1966. szeptember 2.

Még mindig annyira gyönyörű! Salma Hayek a színészkedés mellett emberbaráti tevékenységéről is ismert, a Szűz anyai lelkületét a nők jogaiért való kiállásra használja. El tudod hinni, hogy idén tölti az 55-öt?

Kenau Reeves

Születésnap: 1964. szeptember 2

A részletközpontú Szűz kiváló bérgyilkos lenne, akárcsak Keanu Reeves John Wickje. Annyi kasszasiker filmben láthattuk már Keanut, hogy nem is tudnánk választani, melyik a kedvencünk közülük.

Pink

Születésnap: 1979. szeptember 8

Létezik olyan ember, aki nem rajong az aranytorkú vadócért? A Time Out New York -nak adott 2009 -es interjújában az énekes azt mondta:

„Én is Szűz vagyok, ezért szeretek elemezni és túlfeldolgozni."

Egy kis érdekesség – Pink eredetileg Alecia Beth Moore néven látta meg a napvilágot a pennsylvaniai Doylestownban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme, ez lett a magyar sztárpár új otthona

A magyar sztárpár, Herceg-Pál Bianka influenszer és férje, akit énekesként, előadóként a rajongók csak Hercegként ismernek úgy döntöttek, hogy ideje egy új immár családi házba költözni.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!