Ki lennél az Outer Banksből a horoszkópod alapján? - ifaktor
Az Outer Banks sorozat szereplői a tengerparton sétálnak

Lássuk, hogy kire hasonlítasz a leginkább a Netflix népszerű sorozatából, az Outer Banksből a horoszkópod alapján! Első rész.


Kos - John B

A Kos csillagjegy szülöttjei általában magabiztos vezetők és jól irányítanak. John B egyértelműen kimondatlanul is a csapat vezetője. Akár, amikor az arany keresésére indultak, vagy csak megmenteni egymást, mindig remek tervvel készült és higgadt, magabiztos vezető energiákkal látta el társait. John B egyértelműen Kos.

Bika - JJ

JJ az a karakter a társaságban, aki kész megtenni bármit barátaiért és néha gondolkozás nélkül bele ugrik lehetetlen küldetésekbe is. Sokszor kell vele beszélni, mielőtt még valami visszafordíthatatlan kárt okozna. Azonban hatalmas szíve van, hiszen rengetegszer bebizonyította, hogy képes lenne saját szabadságát is feláldozni a barátaiért. Kivéve, amikor jakuzzit vett a lopott pénzből.

Ikrek - Sarah Cameron

Sarah a sorozatban végig tipikus Ikrek karakter. Kezdetben még lavírozgat a Sneci és a Flúgosok társadalmi bandái között, később azonban számára is egyértelművé válik, hogy ő a Snecik közé akar tartozni. Sokszor bizonytalan és néha jobb lenne a titkokat nem rá bízni, azonban szociálisan kellően érzékeny és roppant intelligens.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!