Ki lennél az Outer Banksből a horoszkópod alapján? - ifaktor
Outer Banks szereplői a tengerparton sétálnak

Lássuk, hogy kire hasonlítasz a leginkább a Netflix népszerű sorozatából, az Outer Banksből a horoszkópod alapján! Negyedik rész.


Halak - Rose Cameron

Ha a Halak jegyében születtél, akkor te leginkább az Outer Banksből Rose Cameronra hasonlítasz. Első ránézésre egy laza, empatikus, barátságos nőt láthatunk. Addig, amíg valaki, akit szeret bajba nem kerül.

Vízöntő - Big John

Bár Big John karakterét csak visszaemlékezésekből ismerhettük meg, az jól látható, hogy fia szoros és jó kapcsolatot ápolt apjával. Vízöntőként hajlamos olyan dolgokban hinni, amikben mások nem, mint például az elveszett kincs is, amihez egész életében ragaszkodott.

Nyilas - Luke

Luke egy roppant bántalmazó és felelőtlen apa, aki komoly problémákkal küzd. Ennek ellenére van néhány letagadhatatlan Nyilas tulajdonsága és sokszor megfigyelhető benne a jó szándék is. Nyilasként Luke-ot nem lehet korlátok közé állítani, szabadságra és kalandokra vágyik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!