Ki lennél az Outer Banksből a horoszkópod alapján? - ifaktor
Az Outer Banks szereplői a tengerparton sétálnak

Lássuk, hogy kire hasonlítasz a leginkább a Netflix népszerű sorozatából, az Outer Banksből a horoszkópod alapján! Második rész.


Rák - Kiara

Hűséges és védelmező. Ez mind a Rákokról, mind pedig Kiara karakteréről is tökéletesen elmondható az Outer Banks sorozatában. A barátok közül ő az egyik leggondoskodóbb, környezetvédő és állatokat ment. Olyannyira szereti barátait, hogy képes volt a szüleivel is megszakítani a kapcsolatot értük.

Oroszlán - Topper

A sorozat karakterei közül egyértelműen Topper kapja az Oroszlán jegyét. Karizmatikus, erős és makacs jellem. Míg Sarah iránt erős érzelmeket mutat, másokkal könnyen tud arrogáns és erőszakos is lenni.

Szűz - Ward Cameron

Sarah apja, Ward igazi logikus és gyakorlatias ember, ezért is olyan sikeres az üzleti világban. Bár rengeteg borzalmat tesz, hogy családját védje, ennek ellenére van egy érzékeny, Szűzies oldala is. Többször láthatjuk lányával szemben is, hogy mennyire támogató és segítő édesapa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!