Ki lennél az Outer Banksből a horoszkópod alapján? - ifaktor
Az Outer Banks szereplői a tengerparton sétálnak

Lássuk, hogy kire hasonlítasz a leginkább a Netflix népszerű sorozatából, az Outer Banksből a horoszkópod alapján! Harmadik rész.


Mérleg - Wheezie

Bár Wheezie emberi kapcsolatai sokszor felszínesnek tűnhetnek, ha testvéreiről, Sarahról vagy Raferől van szó, számíthatnak rá. Sokszor nehéz a döntés két testvére között, azok eltérő világnézete miatt. Wheezie fiatalkora ellenére igyekszik mérlegelni a helyzeteket és a helyes döntést meghozni.

Skorpió - Rafe Cameron

Ha láttad már a sorozatot, akkor azt hiszem ezt az egy karaktert nem muszáj megmagyarázni, hiszen Rafe annyira egyértelműen Skorpió. Rafe rengeteg rossz döntést hoz az életében, ami odáig vezet, hogy saját testvérét is képes lenne megölni. Ennek ellenére az egyik legbátrabb karakter és mindig őszinte is.

Bak - Pope

Pope az egyik legértelmesebb és legreálisabban gondolkozó tagja a Sneciknek. Ezt JJ sokszor pesszimizmusként értelmezi, pedig Pope csak igyekszik a realitás talaján maradni, akárcsak egy Bak. Ő az egyik legkedvelhetőbb karakter a sorozatban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!