A tökéletes reggeli rutin a csillagjegyed alapján - ifaktor
Olaszország reggelizés

Ugyan úgy, ahogy minden csillagjegy másképp szeret kikapcsolódni, a reggelt is máshogy kényelmes indítania. Cikkünkből kiderül, neked melyik rutinnal érdemes kezdened a napod. 2.rész


Kos

Egy kos aztán igazán pörög egész nap, valószínűleg egy pillanatra sem ülne le legszívesebben. Azonban ezt akkor tudja boldogan kivitelezni, ha reggel feltankol, vagyis egy igazán finomat reggelizik. A nagy sürgés-forgásban, ki tudja, mikor fog tudni ebédelni úgy, hogy kijár neki egy villásreggeli.

Bika

Egy bikát nem szabad reggel siettetni, meg van a saját tempója és nagy valószínűséggel már egy bevált rutinja, amellyel jól indul a reggelje. Számára fontos a kiszámíthatóság, így az a legjobb, ha semmi sem zavarja meg a készülődésben.

Ikrek 

Az ikrek számára a másokkal való interakció a napja kezdetén energiát ad és segít az ötletek áramlásában, így érdemes sokat beszélgetnie. Akár telefonon, chaten vagy élőben, de úgy az ikreknek a legjobb, ha azonnal társasági életet tudnak élni.

Rák

Egy kis kreativitás beindítja egy rák csillagjegyű személy reggelét. Készítsen bármit a két kezével, de lényeg, hogy érzelmeit ki tudja fejezni, így nem elfojtottan indul a munkába.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!