A tökéletes reggeli rutin a csillagjegyed alapján - ifaktor
Olaszország reggelizés
Ugyan úgy, ahogy minden csillagjegy másképp szeret kikapcsolódni, a reggelt is máshogy kényelmes indítania. Cikkünkből kiderül, neked melyik rutinnal érdemes kezdened a napod. 1.rész


Nyilas

Egy nyilast a spontaneitás az, ami igazán felcsigáz. Számára az a legjobb döntés, ha nem készül semmilyen tervvel a másnap reggelre. Egyszerűen csak csinálja azt, ami éppen jól esik neki, legyen az a gyors futás munka előtt vagy éppen egy forró fürdő.

Bak

A Bak nehezen képzeli el úgy a relaxálást, hogy nincs teljesen tisztában az aznapi teendőivel. Ezért számára az a legjobb, ha összeszedi a gondolatait, hogy átláthassa a napját. Ha ezzel meg van utána tudja csak élvezni a reggel hangulatát.

Vízöntő

Ha egy vízöntő nem kezdi jól a reggelét, akkor a többieknek sem lesz jó napjuk. Igazi energiabombák, de csak akkor, ha rendesen kipihentek és jó hangulatban vannak. Úgy, hogy egy víztöntőnek az az ideális, ha megtalálja a számára tökéletes motivációt a napjához.

Halak

Rengeteg gondolat van egy halak csillagegyű személy fejében, már kora reggel. Azonnal el kezd kattogni az agyuk, ezért fontos, hogy mielőbb levezessék már nap elején generált energiájukat. Érdemes valamilyen fizikai tevékenységgel kezdeniük a napot. Nem mellesleg a mozgás nemcsak kitisztítja az elmét, de alakot is formál.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!