Kire hasonlítasz a Riverdale-ből a horoszkópod alapján? - ifaktor
Riverdale szereplői a borítón

A Netflix egyik közkedvelt tini-sorozata a Riverdale. Lássuk, hogy a sorozat karaktereiből kire hasonlítanál a horoszkópod alapján! Harmadik rész.


Szűz - Veronica

A Szűz csillagjegy Bettyje után a második legegyértelműbb karakter az Veronicáé. Veronica karaktere a sorozatban végig igen uralkodó és irányítás mániás volt. Ezek a tulajdonságok általában jellemzőek a Skorpiókra.

Kos - F.P. Jones

A Kos az egyik legdominánsabb csillagjegy, így érthető, hogy F.P. Jones-ra illik a leginkább a Kosok jellemvonása. A karakternek a sorozatban megvoltak a sajátos jellemhibái, de azoktól eltekintve egy bátor és őszinte embert játszott.

Rák - Cheryl

A Rák csillagjegyű emberek, akárcsak a rákok, kívülről kemények, belül azonban lágyak. Akárcsak Cheryl a sorozatban. A vörös lány sokszor próbálja a kemény énjét mutatni, azonban már rögtön az első évadban megtudhatjuk, milyen a lágy és érzékeny Cheryl.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!