Kivel ne ismerkedj, ha skorpió vagy - ifaktor
skorpió rajz

Ha skorpió vagy, akkor magas elvárásaid vannak egy kapcsolatban, legyen szó barátságról vagy szerelemről. Ha eljátsszák a bizalmadat, az számodra megbocsáthatatlan. Pont ezért nyújtod azt, amit te is szeretnél megkapni és az elsősorban a hűség. Azonban néha túl ragaszkodóvá válsz és minden túlságosan személyesen érint. Ez persze nem okoz problémát, ha van melletted egy olyan társ, aki tudja a hangulatváltozásidat kezelni. Azonban ez a lista most nem róluk szól, hanem pont azokról, akikkel nem érdemes kezdened, mert velük beszélgetni is néha olyan érzés, minta különböző bolygón élnétek.Oroszlán

A skorpió nagyon is hajlamos a versengésre, amit az oroszlánnak aztán nem kell bemutatni. Ők ketten vagy egymás legjobb barátai lesznek, vagy pedig ős ellenségei. Ha éppen rossz passzban van a két fél, akkor képesek elindítani a harmadik világháborút is. Ezért a környezetük is meghálálja, ha inkább elkerülik egymást.

Ikrek

Az ikrek az esetek többségében érzelmileg nagyon nehezen megközelíthető személyek. A skorpió viszont szeret lelkileg támaszt nyújtani szíve választottjának, mert az őt is feltölti. De az ikrek esetében süket fülekre talál, ami könnyen vezethet a skorpió érzelmi kilengéseihez, hiszen számára a testiség után a második legfontosabb egy kapcsolatban, hogy lelkileg megnyíljon számára partnere.

Bak

Hasonló problémákra fut bele a bak esetében is a skorpió, hiszen számára ez a jegy túl gyakorlatias. A bak tör elő karrierjében, ami a skorpiót hajlamos feszélyezni, ha élete éppen mély ponton van. A bak pedig komolysága miatt a skorpió depresszív időszakait könnyen hisztinek könyvelheti el. Hosszútávon csak akkor képesek együtt maradni, ha skorpió megkapja azt az egyedül töltött időt, amitől képes feltöltődni.

Kos

Szerelmi jellegű kapcsolatuk esetén ők ketten fellángolnak és szinte el is égnek. Csakis összetört szívek maradnak kettejük találkozása után. Bár elsőre mind ketten azt érezhetik megtalálták a nagy Ő-t, de hosszútávon túlságosan intenzíven élnek meg minden veszekedést és vitát. Egymást hergelik és képesek szavakkal mély sebeket ejteni a másik lelkében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!