Se veled, se nélküled kapcsolat? Erre számíts Skorpióként - ifaktor
Se veled, se nélküled kapcsolat? Erre számíts Skorpióként

Manapság senki sincs biztonságban attól, hogy megjelöljék egy olyan mémben, amely a csillagjegyét egy túl általánosító sztereotípia miatt pellengérre állítja. A közösségi média szerint például a Kosok folyamatosan dühösek, az Oroszlánok megalománok, az Ikrekről pedig ne is beszéljünk.


Az igazsághoz tartozik, hogy ezek az állítások sokszor szórakoztatóak lehetnek, de nem veszik figyelembe, hogy minden csillagjegynek megvannak az erősségei és a gyengeségei is.

Az asztrológia Nyolcadik Házának uralkodójaként - amely a mély érzelmi kapcsolatok, a halál, az újjászületés és átalakulás, valamint a közös erőforrások felett őrködik - jól érzik magukat az élet sötétebb oldalán.

Ha te is hasonlóan szenvedélyes vagy, készen állsz az érzelmi intenzitásra, és szeretnél hosszú távú, bensőséges kapcsolatot kialakítani, akkor valószínűleg jól kijössz majd egy Skorpióval.

Skorpió és Kos

Ha szerelmi párosításról van szó, a Kos könnyed, játékos, gyermeki és kissé éretlen, míg a Skorpió nem igazán törekszik intenzív intimitásra és odaadásra. Ez azt jelenti, hogy kettejük között hirtelen szikra pattanhat, aztán gyorsan rájöhetnek, hogy jó sok munkára lesz szükségük ahhoz, hogy összhangban maradjanak.

Skorpió és Bika

Vagy úgy érzik majd, hogy tökéletesen kiegészítik egymást, vagy pedig arra jönnek rá, hogy külön utakon kell járniuk. Bár mindketten mélyen érzékiek, a Bika gyakorlatias és földhözragadt, míg a Skorpiót gyakran elragadják az érzelmei. A jó hír az, hogy a Bika stabilizáló hangulatot nyújthat a Skorpiónak, míg a Skorpió segítheti a Bikát a lelki fejlődésben. De végső soron, ha egyikük sem hajlandó alkalmazkodni, zsákutcában találhatják magukat.

Skorpió és Bak

A kettejük találkozását leginkább barátságos, laza kapcsolat jellemzi. Mindketten szomjazzák az elismerést, az érvényesülést, a hatalom és a befolyás megszerzését. Megvan bennük, ami ahhoz kell, hogy keményen dolgozzanak, és igazi hatalmi párost alkossanak. Az egyetlen bökkenő az, hogy a Bak hűvösnek, összeszedettnek és irányítónak akar tűnni, míg a Skorpió tüzes, Mars által befolyásolt érzelmei mindent elsöprőek lehetnek, így lehet, hogy mindkettőjüknek kicsit be kell hódolniuk, hogy érzelmileg egy hullámhosszon legyenek.

Skorpió és Mérleg

A Skorpiók komolyan veszik az életet, míg a pezsgő Mérlegek inkább a pillanatnak élnének, és jobban törődnek azzal, hogy jó benyomást keltsenek a társasági köreikben, mint azzal, hogy átvegyék az irányítást. De mindketten nagyra értékelik az intimitást, a közelséget, így könnyen és egy életre megtalálhatják a közös hangot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!