Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk! - ifaktor
Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!


Skorpió és Rák

Mindketten érzékeny, intuitív típusok, akiknek a család az első. A Rák hűséges kötődési stílusa tökéletesen illik a Skorpió természetes birtoklási vágyához, a nemi kapcsolat pedig spirituális és mélyen érzéki köztük. Együtt képesek - és általában meg is teszik - a tökéletes otthoni életet felépíteni.

Skorpió és Szűz

Mindketten eléggé zárkózott, hűséges, és gondolkodó típusok, bár a Skorpió inkább az érzelmeiben él - és inkább a hatalmi pozícióba való belépésben érdekelt -, mint a szolgálatkész Szűz. Ez a különbség azonban éppenséggel olyan duóvá teheti őket, amellyel számolni kell, hiszen szorgalmasan, kiszámíthatóan dolgoznak együtt a közös, ideális végcélért.

Skorpió és Skorpió

Két Skorpió együtt olyan köteléket hoz létre, amely egyszóval szenvedélyes - jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. Mindketten úgy vannak bekötve, hogy érzelmileg is beengedik a partnerüket, és túlvilági, hihetetlenül intenzív módon kötődnek egymáshoz, ami megbonthatatlan elkötelezettséget eredményezhet. Ha romantikus párosításról van szó, két Skorpió valószínűleg meghitt otthont teremt, és olyan családi életet épít, amelyre mindketten büszkék és amihez elképesztően ragaszkodnak. Sajnos a Skorpió hajlamos hatalmi játszmákat játszani, és megpróbál irányítani mindent, ami a pályáján van, így a túl sok ilyen energia miatt ez az egyébként tűzijátékot kiváltó párosítás le is éghet.

Skorpió és Halak

Mindketten mélyen érző, erősen spirituális típusok, akik egymással egy igazán lehengerlően romantikus kapcsolatra képesek. A Skorpiót frusztrálhatja a Halak passzív kisugárzása, a Halakat pedig lehengerelheti a Skorpió intenzitása, de általában véve a Skorpió segíthet a Halaknak, hogy élénk álmaikat tettekre váltsák, a Halak pedig megmutathatják a Skorpiónak, hogy milyen szép, ha sodródnak az árral.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!