5 titok a skorpiókról - ifaktor
skorpió csillagjegy
A skorpió talán az egyik legrejtélyesebb csillagjegy. Póker arcuk mindenkit képes megtéveszteni. Sokszor kemény külsőjük mögött egy igazán érző szív lapul. De ezt az érzékenységet nem szabad gyengeségnek betudni, ugyanis nem érdemes egy skorpiót választani ellenségnek.


Érzékeny

Habár sokszor kőszívűnek tűnhet a skorpió, valójában vajszíve van. Azokkal, akiket őszintén megszeret lelkiismeretesen törődik. Nem véletlen, hogy a vízjegyűek csoportját erősíti, akik erős intuíciójukról és mély érzésükről ismertek.

Megbocsájt de nem felejt

Ez a mondat akár a skorpió egyik mottója is lehetne. Ugyanis semmit nem felejt el, amit mások mondanak vagy tesznek, akár jó akár rossz dologról van szó. Így képes hűséges maradni ahhoz, aki megérdemli és távolságot tartani attól, aki egyszer megbántotta.

Irányításmániás

A skorpió különösen szereti, ha dolgok úgy alakulnak, ahogy ő szeretné. Szereti a rendszert és ha néha kicsúszik a kezéből a kontroll azt nehezen dolgozza fel. Ebből adódóan maximalizmusa, az ami sokszor legfőképpen motiválja.

Igazi nyomozó, de ő titkolózik

A skorpiónak különleges érzéke van, ahhoz, hogy ráérezzen, ha valaki hazudik. Minden érdekli, ami titokzatos és rejtélyes. Addig nem nyugszik meg, amig végére nem jár a dolgoknak. Azonban különleges személyiségjegye, hogy ő viszont imád titkolózni és nagyon nehezen nyílik meg.

Hedonista

A skorpió maximalizmusa itt is megmutatkozik hiszen, ha valamibe belekezd úgy érzi neki ott a legjobbnak kell lennie. Pontosan így áll hozzá a különböző élvezetekhez is. A mindent vagy semmit elvnek él.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!