Skorpióval randizol? Akkor ez a cikk neked szól - ifaktor
Skorpióval randizol? Akkor ez a cikk neked szól
brown and black striped spider on gray rock
Photo by Sina Katirachi on Unsplash

Skorpióval randizol? Akkor ez a cikk neked szól

A Skorpió az egyik leginkább félreértett csillagjegy. Hihetetlen szenvedélye és ereje miatt gyakran tűz jegyűnek gondolják, ám valójában a Skorpió egy vízjegy, amely az erejét a pszichés és érzelmi területekről meríti. Vízjegy társaihoz, a Rákhoz és a Halakhoz hasonlóan a Skorpió is rendkívül tisztán látó és intuitív.


Skorpió (október 23. - novermber 21.)

Ami ezt a jegyet egyedivé teszi, az a jellegzetes méregszúrása. Égi szellemállatukhoz, a skorpióhoz hasonlóan ők is lesben állnak, és akkor csapnak le, amikor a legkevésbé számítanak rá. Az élet egy sakkjátszma számukra, folyamatosan több lépéssel előre terveznek, hogy végül mattot adjanak. Ez nem jelenti azt, hogy szándékaik feltétlenül aljasak. A Skorpiók egyszerűen csak tudják, mit akarnak, és nem félnek keményen dolgozni és hosszan játszani azért, hogy elérjék kitűzött céljaikat.

Soha nem fedik fel a kártyáikat, és rejtélyes természetük teszi őket olyan csábítóvá és igézővé. A Skorpió az a jegy, amelyik leginkább kapcsolódik a szexhez. A Skorpió által irányított testrész a nemi szervek területe. A szex nem kizárólag a gyönyörről szól ezeknek az érzéki skorpióknak. Vágynak a testi közelségre, a lelki megvilágosodásra és az érzelmi intimitásra is, amit a szex nyújthat.

A Skorpiót a Plútó uralja, a bolygó, amely a pusztítást és az átalakulást egyaránt irányítja. A jobb napjain a Skorpió ambiciózus és csábító. Egy rossz napon azonban az árnyékos oldalát az irányítás iránti könyörtelen vágy táplálja.

A hataloméhes Skorpióknak nem szabad elfelejteniük, hogy ha az egójuk irányítja őket, akkor fennáll a veszélye, hogy megmérgezik magukat. Ez a jegy akkor a legjobb, amikor ezt a belső intenzitást a barátokkal és szerelmükkel való mély, lélekkel teli kapcsolatokban kamatoztatja. Amikor bizalmat építenek ki másokkal, a Skorpiók páratlan empátiáról és elkötelezettségről tesznek tanúbizonyságot, ami még a mágikus pszichéjének legsötétebb részeit is felderíti.

Egy biztos - ha jól kezeled Skorpió jegyű társad, nagyon boldoggá fogjátok tenni egymást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!