Most megtudhatod, melyik sport illik a csillagjegyedhez - ifaktor
Kosárlabda a pályán
Minden csillagjegy temperamentuma más, ahogy az is, melyik a legmegfelelőbb mód számára a kikapcsolódásra. Elhoztunk nektek tippetek, hogy mi a legideálisabb sportforma számotokra a csillagjegyetek alapján.


Kos – boksz

A kos egyéni játékokban képes megmutatni a benne rejlő versenyszellemet. Hasonlóan, mint az állat, amelyről nevét kapta, előre tőr és elsöpöri, ami vagy éppenséggel, aki az útjába áll.

sylvester stallone fight GIF by Rocky Giphy

Bika – úszás

A bikának szintén olyan sport javasolt, ahol az egyéni teljesítmény számít. Hajlamos túlgondolni az élet dolgait, ilyenkor a víz alatti csend képes lehet őt kikapcsolni és lenyugtatni.

lilo and stitch swimming GIF Giphy

Skorpió – kosárlabda

A skorpiónak egy olyan sportfajta szükséges, ahol csapatban van, de mégis van lehetősége egyéniségének megmutatására, a kosárlabda pont ilyen. Ahol számíthat csapata támogatására, de van, hogy egyedül kell megindulnia.

kobe bryant basketball GIF by Showtime Giphy

Szűz – futás

A szűz a kiszámíthatóságot szereti, így számára a versenyzés nem a megfelelő kikapcsolódási forma. Azonban az, olyan sportok, mint a futás képes a stressz levezetésére az ő esetében.

Just Do It Running GIF by Rocky Giphy

Mérleg – gimnasztika

A gimnasztika egy kemény sportág, ami karcsúsít. Egyszerre igényli a kecses mozgást, a kitartást és a feszes izmokat. Tökéletes mozgásforma egy mérlegnek.

Laurie Hernandez Latina GIF by Latinx Heritage Giphy

Halak – tánc

A halakat többnyire az érzelmeik vezérlik, ezért számukra a tánc az ideális. Egyszerre sportolnak és végezhetnek alkotói tevékenységet is. Ahogy a hal kecsesen siklik a vízben, ő úgy mozog a táncparketten.

patrick swayze GIF Giphy

Ikrek – vívás

Az ikrek folyton mozgásban van és neki egy olyan sportág szükséges, ahol nem kell a csapattársára figyelnie csak az ellenfélre. Erős koncentrációs készségének és gyors reflexének hasznát veszi a vívás során.

Sport Fencing GIF by Ruhr Games Giphy

Rák – kézilabda

A rák igazi csapatjátékos, viszont nem képes egy helyben maradni. A kézilabdánál számíthat csapattársaira, hiszen összetartásukon és együttműködésükön múlik minden.

champions league handball GIF by EHF Giphy

Oroszlán – golf

Az oroszlán megfontolt, vár a megfelelő pillanatra és akkor csap le. A golf esetében van ideje a gondolkodásra és amikor jónak látja teszi meg a lépést.

Adam Sandler Golf GIF Giphy

Nyilas – lovaglás

Talán nem meglepő, hogy a nyilas esetében a lovaglást javasoljuk. Éles látása sosem téveszti el a célt, nemcsak a magánéletben, de akár a sportolása alkalmával sem.

Pbs Nature Jump GIF by Nature on PBS Giphy

Bak – tennis

A bak precízen tervez, szereti maga irányítani az életét. Számukra a teniszt ajánljuk, ahol gyakorlatiassága érvényesülhet.

Vízöntő – sakk

A vízöntők gyakran érzelemmentesek, a legtöbb sport esetén pedig szükségesek az indulatok. A sakknál azonban az ítélőképesség és a gyors döntéshozás a legfontosabbak.

Chess Strategy GIF by Jasmine Star Giphy

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!