Ez a Star Wars karakter testesíti meg a csillagjegyed - ifaktor
Star Wars filmjelenet

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...” A híres bevezető szöveg, melyet kicsik és nagyok egyaránt kívülről fújnak. A Star Wars a világ egyik legsikeresebb filmfranchise-a, ami az elmúlt évtizedekben világszerte rajongók millióinak kegyeit nyerte el. Íme a karakterek listáját, amelyek a tulajdonságaik alapján az asztrológiával tökéletes összhangban vannak.


Kos: Darth Vader

Erős. Merész. Impulzív. Ha egy Kos egyszer elhatározza magát, nem lehet megváltoztatni. Akárcsak maga Vader nagyúr, ezek a tűzjegyek is ismerik a nagy szerelmet, és bár időnként letérnek az útról, végül mindig a megváltást keresik. Agresszív vezetőként Darth Vader igazi hatalommal és befolyással rendelkezik.

Bika: Luke Skywalker

Kétségtelen, hogy Luke Skywalker egy Bika tükörképe. Luke egy messzi-messzi galaxisból indult, majd olyan útra lépett, amely legendává tette őt. Hűséges és megbízható a körülötte lévőkhöz, és mindenáron harcol az Erő sötét oldala ellen. Hatalmas állóképességgel, kitartással és tisztességgel rendelkezik, akárcsak egy Bika.

Ikrek: Chewbacca

Chewbaccához hasonlóan minden Ikrek a rajongók kedvence, bármilyen csapatban is találja magát. Ha azonban az Ikrek megtalálják az ő Han Solójukat, akkor kitartanak mellettük az idők végezetéig. Bár ők a buli lelke, tudják, hogyan kell gyorsan váltani, és bármilyen akadályt könnyedén leküzdeni. Ez a rugalmasság tökéletesen illik az Ikrekhez. Ja, és biztos, hogy mindig hallatják a hangjukat!

Rák: Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan bölcs és gondoskodó természete lehetővé tette Luke számára, hogy felvirágozzon és teljes mértékben kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket. A Rákok rendelkeznek ezzel a veleszületett képességgel, hogy a legjobbat hozzák ki a körülöttük élőkből, és ők gyakran olyan öreg lelkek, akik bizony látják a fától az erdőt. A hagyományok és a múlt iránti nagyfokú tiszteletével Obi-Wan Kenobi megtestesíti ennek a vízjegynek a bátorságát és kegyelmét.

Oroszlán: Rey Skywalker

A céltudatos és szenvedélyes Rey a jedik következő generációját képviseli, aki nemcsak egy aranykorszakot vezet be, hanem újraírja a történelmet. A jól nevelt Oroszlánok ritkán írnak történelmet, és ez azért van, mert ők, akárcsak Rey, megváltó típusok. Rey bátorsága és feddhetetlensége még inkább az Oroszlán energiával való összhangot biztosítja számára.

Szűz: R2-D2

R2-D2, mint minden Szűz, a tökéletes barát és hűséges barát. Ha vészjelzést akarsz küldeni a galaxison keresztül, akkor mindenképpen egy Szűz legyen az, aki átadja az üzenetet! R2-D2-nek furcsa humorérzéke van, akárcsak a Szüzeknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!