Ki lennél a Stranger Thingsből a horoszkópod alapján? - ifaktor
Ki lennél a Stranger Thingsből a horoszkópod alapján?

Lássuk, hogy melyik karakterre hasonlítanál a leginkább a Stranger Things sorozatából, a horoszkópod alapján. Első rész.


Bak - Lucas

A sorozatból leginkább Lucasra hasonlítasz, ha a Bak jegyében születtél. A Bakokról általában elmondható, hogy a szabályok és a stabilitás iránti szerelmük miatt nagyon felelősségteljesek. Akárcsak Lucas volt a sorozatban.

Nyilas - Max

Maxre akkor hasonlítasz a leginkább, ha a Nyilas jegyében születtél. Max nagyon ügyesen megtalálta az összhangot a sorozatban a barátai és a szabadság között. Egy extrovertált és vicces természet jellemezi, akárcsak a Nyilasokat.

Skorpió - Steve

Ha Skorpió vagy, akkor te leginkább Stevere hasonlítasz a Stranger Things sorozatából. A Skorpiók hajlamosak irányítóként viselkedni, akárcsak Steve. Azt is láthattuk, hogy a féltékenység hatására hajlamos volt megbántani másokat, ami az egyik legfőbb ismérve a Skorpióknak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!