Ki lennél a Stranger Thingsből a horoszkópod alapján? - ifaktor
Ki lennél a Stranger Thingsből a horoszkópod alapján?

Lássuk, hogy melyik karakterre hasonlítanál a leginkább a Stranger Things sorozatából, a horoszkópod alapján. Negyedik rész.


Vízöntő - Hopper

Ha a Vízöntő jegyében születtél, akkor te a sorozat serifjére, Hopperre hasonlítasz a leginkább. Általában nem szereted betartani a szabályokat, azonban hatalmas igazságérzeted van. Továbbá mindig a jóért küzdesz. Akárcsak a sorozat serifje.

Szűz - Barbara

Ez talán az egyik legegyértelműbb karakter-csillagjegy kombináció. Ugyanis, ha a Szűz jegyében születtél, akkor te biztosan Barbarára hasonlítasz a leginkább. Kissé visszahúzódó természetének idő kell, mire megnyílik másoknak. Nagylelkűségét könnyen kihasználhatják, akárcsak a Szűz jegy

Halak - Eleven

A Halak csillagjegy szülöttjei általában könnyen kötődnek a természetfeletti dolgokhoz, illetve fejlettebb a hatodik érzékük is. Azonban ez az ajándék kimerítő lehet számukra, úgyhogy néha pihenniük is kell.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!