Ki lennél a Szex és New Yorkból a horoszkópod alapján? - ifaktor
A Szex és New York sorozat sztárjai egy jelenetben

Már te is alig várod, hogy debütáljon az ikonikus sorozat folytatása? Ennek örömére lássuk, hogy kire hasonlítasz a nagysikerű sorozatból, a Szex és New Yorkból a horoszkópod alapján! Első rész.


Bika - Samantha Jones

Samantha Jones volt a sorozat leghírhedtebb csábítója, akinek az sem okozott gondot, hogy akár minden nap más pasi ágyába bújjon. Ettől függetlenül barátaihoz mérhetetlenül lojális és hűséges volt. Az üzleti életben azonban kegyetlen volt, akár egy Bika.

Rák - Miranda Hobbes

Miranda Hobbes karrierista nő, aki a sorozatban végig azt bizonyította, hogy nőként teljesen egyedül, férfi segítsége nélkül is megállja a helyét a rohanó és hatalmas világban. Minden partnerét egyenlő félként kezelt, csak akkor lágyult meg a szíve, mikor megismerte Stevet. Rákként nagyon óvatos, ugyanakkor taktikus karakter volt.

Ikrek - Smith Jerrod

Samantha párja, Smith Jerrod többször is mutatott az Ikrekre jellemző vonásokat. Mikor hirtelen felkapott és ismert sztár lett, gyorsan kellett alkalmazkodnia a helyzethez és olyan társasági körökbe és eseményekbe beilleszkedni, amire előtte nem volt lehetősége. Ezeket Ikrekként hamar és remekül megugrotta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!