Ezek a szexi férfi Bikák a Te szíved is megdobogtatják - ifaktor
Magic Mike- film egyik jelenete, Channing Tatum szürke köntösben ül

Az ebben a csillagjegyben született emberek általában érzékiek, szorgalmasak és erősek. Mindent beleadnak abba, amiben hisznek, és a kapcsolataikat is igyekeznek megfelelően ápolni. Bár egyesek makacsnak tarthatják őket, ez azért még nem a teljes igazság.


A Bikák rendelkeznek a legnagyobb kitartással az összes csillagjegy közül. Semmi sem állíthatja meg őket, ha valamit a fejükbe vesznek, azt bizony véghez is viszik.

Vonzódnak mindenhez, ami a szép és harmónikus. Kiemelkedően kreatívak, és nagyon romantikus alkatok, így ha egyszer egy Bika a bűvkörödbe kerül, soha ne engedd el!

Az alábbi hírességek mind a Bika jegyében születtek, és egytől egyik imádjuk őket!

Dwayne Johnson (1972. május 2.)

Az egykori profi pankrátor és hollywoodi színész a Bikák földhözragadt természetének tökéletes megtestesítője.

George Clooney (1961. május 6.)

Egy Bika megbízhatósága sokféleképpen megnyilvánulhat. Elég csak Clooney-ra gondolni, akit elég megbízható választásnak tartanak, hisz már kétszer is elnyerte a „Sexiest Man Alive” címet.

Channing Tatum (1980. április 26.)

A 21 Jump Street és a Magic Mike sztárja egyenesen rajong a családjáért, és bármit megtenne értük. Tipikus Bika, nemde?

Robert Pattinson (1986. május 13.)

Nem túlzás azt állítani, hogy Pattinson Batmanje a bosszúnak szenteli magát. Valljuk be, szenzációs alakítást nyújtott a filmben a tehetséges színész.

Mark Zuckerberg (1984. május 14.)

A Facebook vezérigazgatója a világ egyik legbefolyásosabb közösségi médiaplatformját vezeti, így cseppet sem meglepő, hogy Ő is a Bikák táborát erősíti.

Stevie Wonder (1950. május 13.)

A "Superstition" csodálatos énekese is a Bika jegyében született, és a "Happy Birthday" című dala országszerte a születésnapi ünnepségek egyik alapdarabja.

Sam Smith (1992. május 19.)

Smith a Vénusz által uralt jegyben született. Ez meg is látszik az olyan érzelmes balladáin, mint a "Stay With Me", ami tökéletesen illik a makacsul ragaszkodó Bikához.

Travis Scott (1991. április 30.)

Scott Bika személyisége a családja iránti elkötelezettségében mutatkozik meg. Az XXL magazin 2019-es téli címlapsztorijához adott interjújában nyíltan beszélt a gyereknevelésről. "Apának lenni jobb, mint amilyennek gondoltam" - mondta. "Stormi az egyik legjobb emberi lény, akit ismerek. Olyan, mintha a legjobb barátom lenne. Egy kicsit könnyebbé teszi az életet."

David Beckham (1975. május 2.)

David és Victoria Beckham hatalmi párosát segíti David Vénusz által uralt jegye. Annyira hihetetlenül vagányak együtt, ugye?

Enrique Iglesias (1975. május 8.)

A szexi énekes úgy dalol a szerelemről és a kötődésről, ahogyan csak egy Bika jegyű énekes képes. Csodálatos vagy Enrique, egyszerűen imádunk!


Ne hagyd ki!