Ezt árulja el rólad az, hogy melyik órában születtél! - ifaktor
kisbaba terhesség

A csillagjegyünk mellett a születésünk pontos ideje is sokat képes elmondani jellemünkről egyes elméletek szerint. Az asztrológiában kulcsfontosságú tényező, hogy pontosan hány órakkor láttuk meg a napvilágot. Cikkünkből most megtudhatod, milyen sorsot ígérnek neked születésed ideje alapján.


Éjfél és 4 óra között

Ebben az időintervallumban születtek személyek mindig kíváncsiak. Csendes típusok, de ugyanakkor rendkívül érdeklődőek a világ történései iránt. Szigorúaknak tűnnek és életük fontos része a stabilitás.

Reggel 4 és 8 óra között

A természettel szoros összhangban, akik napfelkeltekor születtek igazi romantikus, energikus lelkek. Megrögzött optimisták, akiknél mindig teli a pohár. Ugyanakkor magas elvárásaik vannak önmaguk felé.

Reggel 8 és dél között

Ezek a személyen extrovertáltak: imádják a társaságot. Akkor a legkreatívabbak, ha éppen mély eszmecserét folytatnak valakivel.

Dél és 16 óra között

Az ebben az időben születetteket akár vándornak is nevezhetnék. Ezt képletesen és szó szerint is értve. Nem bírnak egy helyben maradni és igényik a folyamatos változást. Mindig igyekszek képezni magukat, hiszen hobbijuk az időjáráshoz hasonlóan változik.

16 és 20 óra között

Tökéletes pár és barát az, aki ebben az időintervallumban látta meg a napvilágot. Mély érzésű empátiára képesek és számunkra a nyílt kommunikáció a legkedvezőbb. Az ő szeretetnyelvük többnyire a társalgás.

20 és éjfél között

Ők is a kreatív egyéniségek csoportját erősítik, csak hogy inkább introvertált típusok. Csendben és egyedül szeretnek dolgozni és sokszor a babérokat is hagyják, hogy valaki más arassa le, ugyanis nem a dicséret miatt szorgosok, hanem a társadalmi hasznosság érdekében.


Ne hagyd ki!