Kendall Jenner - ifaktor
Kendall Jenner köves ruhában, fehér lépcsőn áll

Ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre kerülünk az őszi szezonban, úgy botlunk bele az egyik legtöbbet vitatott - és lássuk be - legmémképesebb asztrológiai jegybe is. Ők a Top 4 sztár Skorpiók.


Bár minden csillagjegynek megvannak a maga egyedi vonásai, jó és rossz tulajdonságai egyaránt, a Skorpió mindig is a vitatott véleményeket kiváltó csillagjegyek listájának élén áll. A Skorpiók olyan erőt és intenzitást sugároznak, ami miatt az emberek szeretik utálni és utálják szeretni őket. De ha te is Skorpió vagy, vagy van egy Skorpió az életedben, akkor pontosan tudod, hogy mennyire hűségesek és elszántak tudnak lenni, ami értékessé és támogatóvá teszi őket a belső körük számára.

Szerinted ezek a híres Skorpiók valóban hordozzák a csillagjegyüket jellemző tulajdonságokat?

Ryan Reynolds

Születésnapja: 1976. október 23.

Ryan Reynolds sikeres színész, humorista, filmproducer, forgatókönyvíró. Gyönyörű feleségével Blake Livelyvel (aki egyébként Szűz) folyamatosan heccelik egymást, ami tipikusan jellemző Skorpió viselkedés.

Rachel McAdams

Születésnap: 1978. november 17.

Meglep, hogy a Regina George-ot és Allie Hamiltont életre keltő nő Skorpió? Nem! Elképesztően impulzív, szenvedélyes és tagadhatatlanul szexi. Nem csoda, hogy a Skorpió társával, Ryan Goslinggal is összeállt, és a filmvásznon kívül is kapcsolatba bonyolódtak egymással.

Kendall Jenner

Születésnap: 1995. november 3.

Ő pontosan az a fajta ambiciózus nő, amit egy Skorpió megtestesíthet. A modellszakma csúcsára küzdötte fel magát - több országban is a Vogue címlapján szerepelt, és rengeteg tervező kifutóján sétálgatott. Ráadásul egyszer elárulta, hogy hamis Instagram-profilokat készít azért, hogy becserkészhesse az exeit, ami a szuper sunyi Skorpió viselkedésére vall.

Leonardo DiCaprio

Születésnap: 1974.november 11.

Leo a bolygó megmentése iránti szenvedélyétől kezdve a szerepei iránti elkötelezettségéig, igazi ízig-vérig Skorpió. Imádunk Téged úgy, ahogy vagy!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!