Top 5 híresség, aki a Skorpió jegyében született - ifaktor
Julia Roberts zöld ruhában belelök két fiút a medencébe

Hogy megünnepeljük ezt a csillagjegyet, összeállítottunk egy listát öt fenomenális Skorpió hírességről. Talán te is kötődhetsz a kedvenc hírességeidhez a közös csillagjegyetek miatt, sőt talán még a születésnapod is közös velük.


Skorpió, ez a te évszakod. Bár minden Skorpiónak megvannak a maga egyedi személyiségjegyei, általában arról híresek, hogy meglehetősen rejtélyesek, tisztánlátók és intuitívak. A Skorpiók általában pontosan tudják, hogy mit akarnak, és nem félnek mindent megtenni azért, hogy megkapják amire vágynak. Erősségeik közé tartozik, hogy bátrak, szenvedélyesek és eltökéltek. De ahogyan az éremnek is két oldala van, a Skorpióknak is megvannak a gyengeségeik: a hatalom és az irányítás megszállottjaivá válás, a manipulativitás és a féltékenység a hiányosságaik közé tartozik.

Drake - október 24.

Ez a szerelmes fiúk igazolt szezonja. Emlékszel, amikor mindannyian a God's Plan című nagysikerű számára jammeltünk, és az Instagram-posztjainkat is ezzel a dalszöveggel láttuk el? Ez a sláger a "Scorpion" című albumról származik – hát ennyire tipikus Skorpió a világhírű énekes.

Katy Perry - október 25.

A gyönyörű énekesnő élete minden kétséget kizáróan idilli – Orlando Bloommal, a szexi színésszel tökéletes szerelmespárt alkotnak, van egy édes közös gyermekük, a hangja pedig olyan különleges, hogy a fél világ irigykedik rá. Isten éltessen sokáig Te csoda!

Julia Roberts - október 28.

Ha közös a csillagjegyed, vagy akár a születésnapod Julia Robertsszel, akkor egy kicsit irigykedünk rád. A számos elismeréssel rendelkező, kiváló színésznő idén 2021. október 28-án tölti be 54. életévét. Még mindig szenzációsan néz ki, le a kalappal előtte!

Penn Dayton Badgley - november 1.

Ismerheted Joe Goldbergként a You-ból vagy Dan Humphrey-ként a Gossip Girlből. Akárhogy is, most már tudod, hogy Skorpió. Sőt, a You karaktere is Skorpió. Hivatalosan is félsz egy kicsit ettől a jegytől? Mi is. Az persze megkérdőjelezhetetlen, hogy a sármos színész elképesztően tehetséges, és sokoldalú.

Gordon Ramsay - november 8.

Ez a világhírű séf a tökéletes bizonyítéka annak, hogy a Skorpiók mennyire brutálisan őszinték, ugyanakkor rendkívül elszántak is tudnak lenni. Meg kell hagyni, műsorai rendkívül izgalmasak és érdekfeszítőek, szigorú magatartása ellenére pedig egyszerűen imádnivaló!