Top 6 sztár, aki a Skorpió jegyében született - ifaktor
Kris Jenner színes ruhában áll

Sikeresek, törekvőek, de mi imádjuk őket! Tudtad, hogy a következő Top 6 sztár, a Skorpió jegyében született? Boldog szülinapot kedves Skorpiók!


Kris Jenner

Születésnap: Jenner: 1955. november 5.

Mutass egy elszántabb nőt, mint Kristen Mary Jenner. Egyszerűen nem tudsz. Stewardessből lett 190 millió dolláros vagyonnal rendelkező lady, melyet gyermekei pénzzé tételével ért el. Ravasz Skorpió természete kétségtelenül segítette a birodalma felépítésében. Csodálatosan csinálod, édesem.

Goldie Hawn

Születésnap: 1945.november 21.

Goldie egyik legkedvesebb tulajdonsága, hogy hatalmas szíve van. Ez, valamint az, hogy milyen szenvedélyes a munkája iránt, amellyel a tudatosságot tanítja és másokon segít, igazi Skorpióvá teszi őt.

Whoopi Goldberg

Születésnap: 1955. november 13.

Whoopi olyan hiteles, valódi és nyers, amilyen csak lehet. A View, az amerikai talk-show nélküle nem lenne ugyanaz. Láttad az arcát a Barbara Corcoran-féle balhé alatt? Na, ez is bizonyítja, mennyire tipikus Skorpió.

Bill Gates

Születésnap: 1955. október 28.

Ez az ember építette fel a Microsoftot. Ha ez nem Skorpió viselkedés, akkor nem tudom, mi az. Szenvedélyes, intenzív, intellektuális? Mind megvan benne.

Danny DeVito

Születésnap: 1944. november 17.

Az olasz származású Danny DeVito kivételes tehetsége mindannyiunkat elkápráztat. Isten éltessen sokáig Te szenzációs kis ember!

Hillary Clinton

Születésnap: 1947. október 26.

Gondolom senkit nem lep meg, hogy Ő is a Skorpiók táborát erősíti. Elképesztően tudatos és szenvedélyes a fontos ügyek iránt. Arról nem is beszélve, hogy a szavai úgy vágnak, mint a legélesebb kés. Brutális őszinteség? Megvan.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!