Top 7 Mérleg sztár, aki irtó kiegyensúlyozott az életben - ifaktor
Cardi B bordó feszülős bőr ruhában, hosszú fekete hajjal sétál
Az ősz kezdetével a Mérlegek évszaka is elkezdődik, ami vitathatatlanul az év egyik legjobb időszaka.


A Mérlegek leginkább extrovertált természetükről ismertek. Azt mondják róluk, hogy elbűvölőek, intelligensek és barátságosak - így nem csoda, hogy általában ők a bulik legnagyobb huligánjai. Ha kedvenc sztárjaink közül gondolunk néhányra, akik a Mérleg csillagjegy alá tartoznak, ők a legkarizmatikusabb emberek, akiket a világ valaha ismert... és ezt ők is pontosan jól tudják. Gondoljunk például Cardi B-re, vagy Will Smith-re.

A Mérlegek más oldalukat mutatják attól függően, hogy ki van körülöttük. Ez azért van, mert a Mérlegek kiemelkedően empatikus lények és könnyen tudnak mások tükörképei lenni. Azt akarják, hogy ne a tehetségükért, hanem a bájukért csodálják őket. Azt akarják, hogy úgy tekintsenek rájuk, mint azokra felelősségteljes személyekre, akik képesek egyensúlyt teremteni a körülöttük lévő viharos elemekkel. Intenzív bűntudatot és szégyent éreznek, ha boldogtalanok, mert tudják, hogy boldogtalanságuk mindenkire hatással van körülöttük.

Nézd meg listánkat a kiegyensúlyozott, jó természetű Mérlegekről, akiknek a világ a híres ujjaik köré csavarodott.

Will Smith

A házassági dráma ellenére Will Smith tovább folytatja a munkát, a fedélzeten a feleségével. A színész minden kihívást leküzd, amire az életben és a karrierjében vállalkozik, ráadásul tipikusan olyan ember, akire a családja igazán számíthat. Boldog 53. születésnapot kívánunk!

Cardi B

Cardi gyűlölői azt hitték, hogy első terhessége kizökkenti a karrierjét a pályáról, de Cardi nem csak sokkal jobb lett - a legemlékezetesebb színpadi pillanata akkor történt, amikor a rapper már terhes volt. Le a kalappal csajszi!

Serena Williams

A 23 Grand Slam-győzelemmel rendelkező és gyakran "a világ legnagyobb sportolójaként" emlegetett Serena Williams, a páratlan amerikai profi teniszezőnő néhány nap múlva tölti be a 40. életévét. Feleség, anya, teniszbajnok, modell és Beyoncé barátja. Kell ennél többet mondanunk?

Snoop Dogg

Ha éppen nem a családjáról gondoskodik, akkor új tartalmakat készít BFF Martha Stewarttal, vagy egy új, forró televíziós műsorban szerepel, például 50 Cent hamarosan induló BMF című műsorában. Hogy fér bele ennyi minden az életébe?

Usher

Usher egy másik klasszis, akinek a nap 24 órája össze sem hasonlítható a miénkkel. A legenda továbbra is koncertezik, címlapfotózásokra jár, ráadásul tökéletesen eleget tesz apai kötelességeinek is.

Ne-Yo

Az aranytorkú énekes szó szerint most dobott ki egy új videoklipet a "What If?" című dalához. Van egy gyönyörű felesége, csodálatos gyermekei, fülbemászó zenéje, és rengeteg rajongója, és mindannyiukra szakít időt... kell ennél több?!

Gwyneth Paltrow

Ő az egyik legkeményebben dolgozó ember a filmiparban. Nemcsak egy filmes szupersztár, hanem a családjáról is gondoskodik, ráadásul egy több millió dolláros céget is vezet (GOOP).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!