Ide utazz el a csillagjegyed alapján - ifaktor
Lány Párizsban
Ha úgy döntenél, hogy nyakadba veszed Európát és egy olyan helyet keresel úti célul, ami igazán neked való, akkor most megtudhatod, csillagjegyed alapján mi mit ajánlunk neked. 2.rész


Mérleg – Spanyolország

A többnyire extrovertált mérleg oda van a hangos, jókedvű társaságokért, a zenéért és a táncért. Hasonlóan a rákokhoz imádnak hódolni nagy szenvedélyüknek, a táncnak és hol máshol tehetnék ezt a legjobban meg, mint a latin-zene egyik hazájában, Spanyolországban.

Skorpió – Olaszország

A skorpiók imádják a titokzatos helyeket, ahol könnyen kalandra bukkanhatnak. Számukra Olaszország egy olyan pontja ajánlott, amely nem egy népszerű turista központ, hanem egy olyan hely, amelyet kevesen ismernek.

Nyilas – Németország

A nyilas csillagjegyű emberek a nyaralásuk alatt is szeretik megcsillogtatni intelligenciájukat. Egy olyan országban, amely hosszú történelemmel rendelkezik nem lesz hiányuk az új információkban.

Bak – Ausztria

A bak csillagjegyű személyek igazán célorientáltak és bevállalósak ha utazásról van szó. Ausztriában igazán izgalmas téli sportokat próbálhatnak ki. Itt aztán kiélhetik a kalandok iránti vágyaikat.

Vízöntő – Norvégia

A vízöntők imádják a minőségi időtöltést és a felfedezésre váró helyszíneket. Norvégia egy boldog, barátságos ország, ahol kedvükre választhatnak a kulturális programokból.

Halak – Görögország

Bár klisésen hangzik, a halak csillagjegyű embereket, megnyugtatja a víz közelsége és úszás nélkül nem tudnának elképzelni egy nyaralást. Imádják a passzív pihenést, ezért Görögországban tökéletesen ki tudnak majd kapcsolódni esetleg egy hajón, amelyen egész nap csak napoznak és néha csobbannak egyet az átlátszó tengerben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!