Ide utazz el a csillagjegyed alapján - ifaktor
Lány Párizsban

Ha úgy döntenél, hogy nyakadba veszed Európát és egy olyan helyet keresel úti célul, ami igazán neked való, akkor most megtudhatod, csillagjegyed alapján mi mit ajánlunk neked. 1.rész


Kos – Anglia

A kos imád nyüzsögni, nem szívesen tölti egyedül az idejét. Számukra a mindig mozgásban lévő londoni élet igazi paradicsom lehet. Napközben múzeumban és kávéházakban tölthetik az időt, este pedig belevethetik magukat az éjszakai életbe.

Bika – Franciaország

Luxus, finom ételek, divatos öltözködés, mesés vidékek. Kell ennél több egy bika számára, aki nemcsak, hogy nagy ínyenc hírében áll, mellette imádja megismerni más országok kultúráját is, ha pedig ez a kettő kéz a kézben jár, az maga a főnyeremény számára?

Ikrek – Oroszország

Az ikrek csillagjegyű személy számára valószínűleg az utolsó dolog, amire figyelmet fordít a nyaralása során a szállása, ugyanis alig fog ott időt tölteni. Az ikrek folyamatos pörgésben van, imád felfedezni új és akár titokzatos helyeket is.

Rák – Portugália

Vízjegyként mindenképpen egy, olyan tengerpartos országot ajánlunk neki, mint, amilyen Portugália is. Kedvére élvezheti az ország nyújtotta gasztrokultúrát és űzheti kedvenc mozgásformáját, a táncot.

Oroszlán – Svájc

Az oroszlán imádja a kényeztetést a mindennapokban, nemhogy egy nyaralás során. Ő az a típus, aki olyankor annyit vásárol, hogy dupla akkora csomaggal tér haza, mint amivel elindult. Svájcban pedig kedvére válogathat a luxusmárkák között.

Szűz – Svédország

A szűz csillagjegyűek szeretnek elmélyülni a természet adottságaiban. Svédországban lehetőségük nyílik egyik nap a szabadban túrázni, másik nap pedig a városban vacsorázni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!