Horrorsérülést szenvedett Istenes Bence - ifaktor
istenes lászló és istenes bence a pancho arénában
Istenes Bence nemrégiben tért vissza a futballhoz hivatalosan is, az ösküi együttesben. A legutóbbi meccsen azonban borzasztó dolog történt vele...

„Vasárnap meccsünk volt Oskün, de nem úgy alakultak a dolgok ahogy terveztem... egy szerencsétlen esés után éreztem, hogy baj van, mert nem tudtam felkelni a földről és mikor odanyúltam a vállamhoz, kiállt a csontom... mentővel vittek a pályáról a korházba, a röntgen azonnal kimutatta, h mindhárom szalag elszakadt a vállamban. Tegnap meg is műtöttek... Gyerekkorom óta sportolok, de hála istennek eddig minden komolyabb sérülés elkerült, ez volt az első műtétem, sőt, most voltam először korházban, úgyhogy eléggé fostam... De végig óriási biztonságban éreztem magam! Nagyon hálás vagyok a mentősöktől kezdve Tóth Tomin át a korházi nővérekig mindenkinek, akik az elmúlt két napban mellettem voltak, különösen Dr. Erdélyi Gábornak! Köszönöm Nektek!!!! Egyelőre nagyon durva fájdalmaim vannak, alig tudok megmozdulni, de a lényeg, hogy nyár végére felépül a tigris! Addig is átgondolom, h vajon miért kaptam ezt az élettől, vajon min kéne változtatnom..."

– írta Bence az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!