Horváth Cincó: A szépség múlandó, ezért fontos a tanulás - ifaktor
Horváth Cincó rózsaszín háttér előtt áll

Horváth Cintia nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában. Egyelőre még csak Instagramon lehet őt megtalálni, de beszélgettünk jövőbeli terveiről is, amik között szerepel egy esetleges YouTube-csatorna beindítása is. Ezen kívül szóba került még televíziós szereplés, munka és a szerelmi élete is. Interjú Cintiával.


Hogy vagy így este felé? Sűrű napod volt?

Igen, eléggé. Mostanában sok promóció van a karácsony közeledtével. Leszerveztem fotózásokat is és a márkámmal nagyon sok teendőm van. Ezeken kívül "járok" online edzésre is. A vírushelyzet miatt most csak így lehet és az edzőm tart online csoportos órákat. Vettem hozzá sztepp padot is, nagyon komolyan veszem. Fontos, hogy milyen példát mutatok a követőimnek.

Ha már a követőket említetted. Nem olyan régen sikerült elérni a 110 ezres tábort. Szerinted mi a sikered titka?

Szerintem most az is befolyásolta a követők számát, hogy a tévében szerepeltem. Ez már egy nagy álmom volt, hogy valamilyen műsorban részt vehessek. Az is fontos volt számomra, hogy megismerjék az emberi oldalamat. A visszajelzések azt mutatták, hogy szimpatikus lettem a nézőknek a műsor alatt. Sokan írtak miután kiestem, hogy nagyon szomorúak. Ez azt is igazolta számomra, hogy olyan követő táborom van, akik szeretnek. Ezen kívül szeretik a képeimet és szeretnének betekintést nyerni az életembe. Igyekszem a kapcsolatot is tartani velük, amennyire lehet. Nem rég még aláírásokat is kértek tőlem. Nagyon jól esett.

Bár betekintést említettél, a szakításodról mégsem meséltél bővebben. Ez tudatos döntés volt a részedről?

Nem volt tudatos döntés. Úgy gondoltam, hogy a szakításomról nem kéne posztot írnom. Ennek ellenére, aki rákérdezett annak elmeséltem. Ez a mi döntésünk volt és a mi életünk. Szépen váltunk el, nem volt harmadik fél sem. Próbálom azért, ahol lehet meghúzni a határt.

Szeretném, ha maradna egy privát szférám.

Ha mindent megmutatok és kiteregetek, azzal könnyen visszaélhetnek. Persze azt megmutatom, hogy kivel vagyok, hogy vagyok. De azt, hogy 0-24-ben mit csinálunk a párommal, azt nem osztom meg.

Azóta már új kapcsolatod van.

Igen. A szakítás után eltelt több mint fél év mire jött az új kapcsolatom. Februárban jöttünk össze Bencével és azóta együtt vagyunk. Nagyon nagy a boldogság és a szerelem. Jól megvagyunk, már együtt élünk. Természetesen tervezzük a jövőt, abban a korban is vagyunk. Pont most nézünk házakat is. Februárban leszünk együtt egy éve.

Beszéljünk kicsit a munkáról. Első sorban modellnek vagy influenszernek tartod magad? Melyik munka áll közelebb hozzád?

Inkább modellnek nevezném magam, nekem ez volt a kezdő profilom. Így indultam. 14 éves koromban már portfóliót készítettek rólam és voltak modell munkáim. Fontos volt nekem nagyon a tanulás, ezért csak egyetem mellett – mikor már felköltöztem Pestre – kezdtem el jobban foglalkozni a modell szakmával. Ekkor csapott le rám egy cég és vettek fel állandó modelljüknek. Ez után indult el a karrierem. Együtt dolgoztam Sugarbirds-es lányokkal. Mellette pedig végeztem az egyetemet is, amit az alapszaknál nem hagytam abba. Mentem tovább mesterképzésre is. Kulcsfontosságúnak tartottam a tanulást, nagyon maximalista ember vagyok. A Konyhafőnök VIP-ban is nagyon durván készültem. Éjjel-nappal arról szólt az életem. A tanulásban is ilyen voltam.

A szépség múlandó, ezért fontos a tanulás.

A magam ura akartam lenni, ezért is indítottam saját vállalkozást. Anyukámmal találtuk ki, hogy csinálok egy márkát és ő segített nekem mindenben. Nem mondom, hogy fő profilom az influenszerkedés, mert én nem influenszer szerettem volna lenni. Nekem ez valamilyen szinten hobbi. De nagyon boldog és hálás vagyok, hogy ennyi követőm van és hogy munkáim vannak belőle.

Említetted A Konyhafőnök VIP-ban lévő szereplésedet. Milyen élmény volt neked a versenyzés?

Számomra hatalmas nagy lehetőség volt, hogy felkértek a versenyre. Nagyon elismert emberekkel dolgozhattam együtt. Jó volt őket megismerni. Nagyon hálás vagyok a műsornak, főleg amiért rengeteg dologgal gazdagodtam általa. Amikor megtudtam, hogy szerepelni fogok benne, minden erőmmel azon voltam, hogy bebizonyítsam hogyan tudok főzni. Minél tovább szerettem volna eljutni a versenyben. Egyébként is már régóta nagy rajongója vagyok a műsornak, szóval ezzel egy álmom teljesült. Több hónapig folyamatosan készültem rá. Amikor elkezdődött a műsor mindent bele adtam. Sajnos pont a középdöntő előtti nap estem ki. Ez nagyon nagy szívfájdalmam volt, tovább szerettem volna jutni. Rossz döntést hoztam, és a nehezebb alapanyagot választottam. Utólag nem bánok semmit. Okkal történt minden és örültem, hogy egyáltalán eddig eljuthattam. A séfemnek köszönöm a leginkább nagyon sokat tanulhattam tőle. Ezzel a műsorral rengeteget gazdagodtam. Ezért is szeretném folytatni a főzést, ebből merítek most erőt.

Látjuk a közösségi oldaladon, hogy az életednek nagyon fontos része az utazás. Hogyan bírod ezt az időszakot enélkül? Tervezgeted már, hogy hova mennél, ha lehet újra utazni?

A páromnak sajnos nagyon kevés ideje lesz. Focista és még 23.-án is meccse van. Szóval igazából nem nagyon maradt időnk utazásra amúgy sem. Most annyira nem visel meg minket, majd egy wellness hétvégére megpróbálunk elmenni, ha lehet. Azért reméljük nyáron már tudunk utazni. De egyébként nagyon vigyázunk most, maszk mindig rajtunk van és kézfertőtlenítőt is rendszeresen használjuk. Még azt is tervezzük, hogy csinálunk tesztet mielőtt haza megyünk karácsonyra. A nagymamám és a szüleim is a veszélyeztetett korba tartoznak már, maximálisan vigyázni akarunk rájuk. Szeretnénk együtt lenni, ez nagyon fontos nekünk.

Mik a hosszútávú terveid a jövőt illetően?

Lehet, hogy nemsokára elindítok egy YouTube-csatornát, hogy mégis több platformon ottlegyek. Egy ideje már kacérkodok a gondolattal. Sokan érdeklődnek a főzésről is, mióta A Konyhafőnök VIP-ban szerepeltem. Ezért is jutott eszembe a videózás. Az Instagramon mindenképp tovább viszem a főzés vonalat. Sütni és főzni is nagyon szeretek és ez tényleg érdekli az embereket. A másik fontos tervem pedig a márkám fejlesztése. A webshopom is folyamatosan megújul. A kollekció, amit létrehoztam kedvez a karanténnak. Nagyon jó minőségű anyagokból készült, kényelmes őszi színekből álló ruhadarabok. Szeretném még jobban kiszélesíteni a termékeket és még több emberhez eljuttatni.

Ne hagyd ki!