Horváth Éva kisfia nem szeret fotózkodni - ifaktor

A népszerű műsorvezető, Horváth Éva nehezen tudja rávenni kisfiát a fotózkodásra.


Kisgyerekekkel fotókat készíteni nem mindig a legegyszerűbb. Sokszor előfordul, hogy nem szeretnek engedelmeskedni szüleik óhajának és olykor ebből vicces, de szomorú képek is születhetnek.

Horváth Éva kisfiát nem sokszor láthattuk eddig fényképeken, pedig a volt szépségkirálynő rajongói szívesen látnának több posztot a fiúról.

Éva ezt azzal magyarázza, hogy Kristóf nem szereti, ha fotózzák és ezt szülei teljes mértékben tiszteletben is tartják. Ám meglepő módon ez alkalommal a kisfiú kérte, hogy készüljön közös kép édesanyjával.

A kommentekben észrevehetjük mennyire tetszik a követőknek a végeredmény. Mind dicsérik, milyen szép kisfia van Évának. Ezzel mi is csak egyetérteni tudunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!