Horváth Éva követőitől kért segítséget - ifaktor
Horváth Éva egy zöld ajtó előtt áll kék ruhában, napszemüvegben, hasát fogja

Nem első eset, hogy egy népszerű influenszer a közösségi médiában kér segítséget rajongóitól a gyermeke névválasztásához. Így történt ez Horváth Évánál is, aki második gyermeke névadásával már bajban van.


Évi egy gyönyörű kismama fotózáson készült képet posztolt közösségi oldalára, ahol elárulta követőinek, hogy második gyermeke névadásával bajban van és még két fontos szempont is nehezíti a dolgát.

Az egyik az az, hogy külföldön is kimondható legyen a név, a másik pedig az, hogy ne legyen benne a jelenleg legnépszerűbb első tíz névben. Szóval Éva feladta a leckét keményen maguknak is és követőinek is.

A kommentek között kiszúrtuk, hogy a modell nincs egyedül ezzel a problémával. Tápai Szabina és Polgár Kriszta is hasonló gondokkal küzd.

„Ne is mondd!"

- írta Szabina, majd kontrázott Kriszta:

„Pontosan ezen kattogunk mi is. Azt hittem a fiu nev nehez volt. Nahh de a lany 😬☺️
Es akkor meg
-szammisztikailag is legyen jo
-legyen jo hangzasa a vezetek nevvel
-ne legyen a kozeli csaladban/baratoknal
-a jelentese legyen pozitiv"

- írta kommentben Polgár Kriszta, aki kicsivel több pontot szabott a névválasztáshoz, mint Éva.

Reméljük, hogy a kismama influenszereink hamarosan megtalálják a tökéletes neveket és mi is minél előbb megtudhatjuk, hogyan fogják nevezni a csöppségeket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!