Horváth Éva soha nem akarja abbahagyni a tanulást - ifaktor

Horváth Éva legújabb Instagram-posztjából kiderül mennyire is szereti a tanulást és, hogy soha nem is tervezi abbahagyni.


Ahogy mondani szokták az élet maga egy nagy tanulás. Ezt persze átvitt értelemben gondoljuk legtöbbször. Ha viszont szakképesítések megszerzéséhez való tanulásra gondolunk a kérdés már más.

Horvát Éva nemrégiben szerezte meg Aranykalászos gazda végzettségét, de máris egy újabb tanulmányon töri a fejét, aminek kiválasztásához rajongói segítségét is kikérte.

Sok javaslat volt érdekes! Vannak, akik kézműves termékek értékesítését javasolták neki, de voltak, akik például gyógynövények termesztésére, vagy méhészkedésre is szavaztak!

Mi már nagyon kíváncsian várjuk mibe fog bele legközelebb Éva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Kris Jenner Top 7 halloweeni jelmeze

Közeleg a halloween ünnepe és bár itthon nem tartjuk számon, mint igazi ünnep, egyre elterjedtebbek a beöltözős bulik. Így, ha esetleg még nincs meg a megfelelő szetted a hétvégi bulira, Kris Jenner Top 7 jelmezéből inspirálódhatsz.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!